Mijn account (topmenu)

2 Thoughts to #100 Nieuwe koers

 1. lily Beantwoorden 10 september 2019 at 14:58

  Klinkt goed! Ik heb iets soortgelijks doorgemaakt afgelopen zomer. Want ik kom elke keer weer erop terug dat ik ooit begonnen ben met de website etc. omdat ik mensen wilde INSPIREREN en ik merkte dat dat gebeurde als ik aan iemand vertelde wat me overkomen was en hoe ik dat dan aangepakt of opgelost had vanuit wat ik had geleerd had vanuit de optiek van Een Cursus in Wonderen en andere non-duale aanvliegroutes. Dat ik graag wilde vertellen over de WONDEREN die ik meemaakte. Maar toen kwam ik terecht in dat hele online marketing gedoe, want dat was dรฉ oplossing als je FINANCIAL FREE wilde worden en he, dat leek me helemaal ideaal natuurlijk! en daar heb ik me in vast gedraaid. In funnels en weggevers en taglines en ideale klant enzo. En ja, dat wรฉรฉt ik eigenlijk allemaal niet zo goed. Bij mij werkt het dus zo: ik maak op vrijdag ergens een wandelingetje, raak verstrikt in het prikkeldraad, een lieve vrouw met een hondje komt me helpen, we raken aan de praat, ik vertel haar over ECIW. En stel wat vragen aan haar, en geef wat tips en wat namen uit mijn netwerk door. En vooruit ook nog even een kaartje, want misschien vind ze het wel leuk om even op de website te kijken en wat blogs ofzo te lezen. Op maandag boekt ze een Wonderwandeling. Terwijl ze best een eindje weg woont. Kijk, dรกt past bij mij! Daar wordt ik gelukkig van.

  #
  • Gwyneth Leermakers
   Gwyneth Leermakers Beantwoorden 12 september 2019 at 17:09

   Wauw, wat een geweldig verhaal. Bedankt voor het delen. En op jouw manier ben je volgens mij ontzettend vrij. Je hoeft alleen maar te gaan wandelen…ik vind het geweldig.

   #

Geef een reactie

Reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt