Mijn account (topmenu)

zichtbaar

#107 Dit is mijn allerlaatste podcast

Door Gwyneth Leermakers

Geplaatst in , , ,

Ineens was het me kraakhelder wat ik deze maand mocht los laten: mijn podcast. Loslaten is het thema in de Eigenwijze Business Community deze maand en in mijn maandelijkse e-mailbrief. Ik weet dat zo’n thema altijd doorwerkt, of ik er nu wel of niet bewust mee bezig ben. En toen deze maand startte had ik van alles in mijn hoofd gehaald over loslaten. Ik had niet kunnen bedenken dat het mijn podcast zou zijn. Want ik vond het toch leuk om te doen? Normaal gesproken zou ik denken dat het een stom idee is om geen podcast afleveringen meer op te nemen. Want he, je wilt toch zichtbaar (euh..hoorbaar J ) zijn. Het klopt gewoon. En als iets klopt hoef je het niet te begrijpen.

In deze allerlaatste podcast leg ik je precies uit hoe ik tot dit besluit ben gekomen.

Al met al brengt loslaten ontzettend veel focus.

Wil je mijn maandthema nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan hier in: https://mailchi.mp/gwyneth/mails 
Je hebt dan ook toegang tot eerdere thema’s (september: versimpelen / oktober: loslaten)

Deel dit bericht

No comments yet.

Geef een reactie

Reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt