Mijn account (topmenu)

moe van streven naar meer

#35 Minder doen meer resultaat

Door Gwyneth Leermakers

Geplaatst in

Rustig aan doen, zit niet in mijn aard. Ik ga meestal voluit. En het is een kracht en valkuil tegelijkertijd. Afgelopen week deed ik een sportkeuring en de resultaten daarvan waren een mooie metafoor voor het ondernemerschap. Want wat een valkuil is op het ene vlak is het meestal ook op het andere. Dus als ik het in sport kan, kan ik het in het ondernemerschap ook. Minder intensief trainen. Rustiger aan. In sport en in ondernemerschap. In deze podcast deel ik erover. Ook hoe je dat dan doet in de praktijk.

Deel dit bericht

No comments yet.

Geef een reactie

Reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt