Mijn account (topmenu)

moe van streven naar meer

#43 Is een missie nu wel of niet belangrijk?

Door Gwyneth Leermakers

Geplaatst in ,

Marketing met een missie, zo begon ik in 2013 met het ondernemerschap. Want een missie was het allerbelangrijkste. Dan klopte de binnenkant met de buitenkant. Daar was ik heilig van overtuigd. Nu 5 jaar verder, denk ik er toch iets anders over. Want het lijkt erop alsof een missie hebben het belangrijkste is van het ondernemerschap, maar is dat wel zo? En waarom besteden we er zoveel tijd aan?

Deel dit bericht

2 Thoughts to #43 Is een missie nu wel of niet belangrijk?

 1. Margriet Beantwoorden 3 december 2018 at 14:35

  Hi Gwyneth, wat een toffe tegen-de-stroom-in-gedachten in deze podcast! Fijn om naar te luisteren. Heel waar denk ik (dat er 80% vd tijd over missies wordt NAGEDACHT). En ook leuk dat je de voorbeelden noemt van je schoonvader en het bedrijf waar je ooit werkte. Heel helpend om dit ‘ik móet m’n missie op deze aarde nu eerst helder krijgen’ los(ser) te laten. Grtz Margriet

  #
  • Gwyneth Leermakers
   Gwyneth Leermakers Beantwoorden 4 december 2018 at 16:17

   Margriet,

   Het is echt vooral doen. En dan krijg je die helderheid vanzelf. Voor mij werkt het zo: voelen – afstemmen – doen – voelen – afstemmen – doen.. enz. En met afstemmen bedoel ik kloppend maken: wat ik verlang met wat ik doe. En als het niet afgestemd is, dan voel ik dat :). Succes!

   Gr. Gwyneth

   #

Geef een reactie

Reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt