Mijn account (topmenu)

moe van streven naar meer

#45 Schrijven boek – achter de schermen

Door Gwyneth Leermakers

Geplaatst in , ,

Ik roep al meer dan 1 jaar dat ik aan mijn tweede boek bezig ben. En het is er nog niet. Inmiddels ben ik de schaamte voorbij :). Hoe komt het nu dat ‘het boek’ er nog niet is? Wat maakt het nu zo ontzettend moeilijk om te schrijven, zeker gezien het feit ik al eerder een boek heb geschreven? Ik geef je in deze podcast een kijkje achter de schermen. Creativiteit laat zich niet dwingen. En als je wilt ondernemen vanuit je intuïtie, zul je dit ook herkennen. Het proces is hetzelfde. Het is niet een kwestie van iets bedenken en dan doen. En ergens ook weer wel….

Deel dit bericht

No comments yet.

Geef een reactie

Reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt