Mijn account (topmenu)

moe van streven naar meer

#47 Marketing vanbinnen naar buiten

Door Gwyneth Leermakers

Geplaatst in ,

Dit voel ik al heel lang. Het is de reden dat ik in 2013 Marketing met een missie startte. Marketing vanbinnen naar buiten. En de afgelopen jaren ben ik er zelf behoorlijk in uitgedaagd. Ik heb er wat stappen in gezet, maar mijn marketing is nog steeds niet 100% vanbinnen naar buiten. En ik ben er klaar voor om dat nu wel te doen, omdat ik weet dat het kan en werkt. Ik vertel je erover in deze podcast. En in januari ga ik ermee aan de slag in de Eigenwijze Business Community. En jij kan meedoen.

Deel dit bericht

No comments yet.

Geef een reactie

Reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt