Mijn account (topmenu)

moe van streven naar meer

#48 Intenties 2019

Door Gwyneth Leermakers

Geplaatst in ,

Intenties voor 2019, ik was er niet zo mee bezig. In november had ik mijn plan voor 2019 ‘al’ af om er vervolgens in december achter te komen dat het toch niet passend was. Bij de start van de herfstvakantie, had ik ineens zin om een vision board te maken. Dus ging ik diezelfde vrijdagavond nog aan de slag. En dit voelde wel kloppend. Wanneer had ik hetzelfde gevoel als bij dit vision board? Ik wist het antwoord al. En toen kwamen de intenties vanzelf. Stukje voor stukje. Verder deel ik in deze podcast nog iets over het schrijfproces. Dat je helemaal geen focus nodig hebt en ik deel iets over bescheidenheid. Waarom het er wel mag zijn. En ik ben natuurlijk benieuwd naar jouw intenties. Deel ze gerust.

Deel dit bericht

No comments yet.

Geef een reactie

Reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt