Mijn account (topmenu)

moe van streven naar meer

#53 Verkopen met je content

Door Gwyneth Leermakers

Geplaatst in ,

Verkopen met je content. “Ja, dat wil ik!!” dacht ik als ik daar aan dacht.

Ik geloofde niet dat het kon. Nou ja, dat ik het kon. Ik had weleens iets verkocht online, maar het was niet genoeg. Ik geloofde het niet, terwijl ik het al wel deed. Grappig genoeg. Ik vertel erover in deze podcast.

Deel dit bericht

2 Thoughts to #53 Verkopen met je content

 1. Jolanda Grevers Beantwoorden 20 februari 2019 at 11:55

  Mijn ogen begonnen te stralen tijdens het luisteren van je podcast. Ik ben al sinds ik voor mijzelf ben begonnen aan het worstelen met mijn sales. Webinars geven e.d. voelt echt niet goed voor mij. Maar hoe dan wel? Daar kwam ik maar niet uit. Verkopen via content…jippie dat lijkt mij wel wat. In het verleden heb ik boeken als Content inc en Managing Content Marketing verslonden. Maar ik heb er niks mee gedaan omdat een stemmetje altijd weer tegen mij zei dat je alleen maar kunt verkopen via webinars e.d.

  Met veel interesse ga ik je volgden podcast beluisteren.

  #
  • Gwyneth Leermakers
   Gwyneth Leermakers Beantwoorden 20 februari 2019 at 12:16

   Hi Jolanda,

   Je was het dus al op het spoor, maar je geloofde niet dat het kon. Herkenbaar voor mij. Je hoort ook altijd dat je moet bellen, etc. En dat werkt ook. En misschien ook beter en sneller. Maar als je het vervolgens niet doet, werkt dat ook niet voor je. Nu content gaan maken dus… 🙂

   gr. Gwyneth

   #

Geef een reactie

Reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt