Mijn account (topmenu)

moe van streven naar meer

#68 Zichtbaarheid = jeukwoord

Door Gwyneth Leermakers

Geplaatst in ,

Zichtbaarheid vond ik echt zo’n jeukwoord. Als ik het woord zag, dan zag ik een bepaald beeld van mezelf waarin ik een soort rol speel. Dat ik een podium moet. Dat er allemaal vrouwen achter de coulissen staan en roepen: ‘Je kunt het. Kom op, hè.”  Dan word je dat podium opgeduwd, in een pak waarin je je niet lekker voelt. Het voelt als op examen gaan….
Het is volgens mij ook echt een vrouwending. Vrouwen moedigen elkaar heel graag aan in zichtbaarheid. En wat me daar aan irriteert is dat het compleet voorbij gaat aan hoe iemand zich voelt en wat zichtbaarheid met je doet. Net alsof als iemand je aanmoedigt het ineens wel lukt (niet dus).

Deel dit bericht

No comments yet.

Geef een reactie

Reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt