Mijn account (topmenu)

moe van streven naar meer

#70 Je denkt dat je het fout ziet

Door Gwyneth Leermakers

Geplaatst in , ,

Je denkt dat je het fout ziet en dat achteraf blijkt dat je het juist heel goed ziet. Als kind zag ik vaak al dingen waarvan ik dacht: ‘Dit klopt niet.” Maar ik kreeg geen bevestiging van mijn kijk of mijn idee. Daardoor ging ik denken dat ik het verkeerd zag. Pas jaren later kreeg ik de bevestiging dat ik het toen wel goed zag. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je bepaalde dingen aanvoelt, maar daar krijg je helemaal geen bevestiging van. Toch ga je het met iemand delen en dan kijken ze je aan of ze water zien branden. Vervolgens neem je het mee naar binnen en uit je het niet meer. Je denkt wellicht zelfs dat je gek geworden bent. Herkenbaar? Luister deze aflevering.

Deel dit bericht

No comments yet.

Geef een reactie

Reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt