Mijn account (topmenu)

zichtbaar

#82 Je moet om hulp vragen, is dat zo.

Door Gwyneth Leermakers

Geplaatst in ,

Je hoort en leest het overal: je moet wel om hulp vragen. Vooral vrouwen schijnen niet goed te zijn in hulp vragen. Wij doen graag alles alleen. Volgens mij is dat inmiddels wel begrepen. En ik vraag me af is het echt waar dat wij niet om hulp durven te vragen? En ten tweede vraag ik me af wat er mis is met alles zelf willen doen? Dat is toch onafhankelijk, wat we met z’n allen zo graag willen zijn. Waarom zou je altijd hulp vragen? Ik deel er iets over (inclusief eigen schaamtemoment).

Link naar Soul Journaling: https://www.gwynethleermakers.nl/soul-journaling/

Deel dit bericht

No comments yet.

Geef een reactie

Reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt