Mijn account (topmenu)

Begin hier

Schrijven vanuit je hart

Als je schrijft, ben je instaat los te komen van de buitenwereld. Authenticiteit komt altijd vanbinnen. Jij bent de enige die toegang heeft tot jouw binnenwereld. En door daar zelf naar binnen te gaan, leer je pas echt vertrouwen op je eigen wijsheid. Jouw gedachten, gevoelens en gewaarwordingen op papier zetten is het begin  Als journaling een gewoonte is, ervaar je verbinding met je authentieke natuur, laat je gevoelens toe, ervaar je meer helderheid en focus en een verbetering in je creatieve flow.

Alles wat je wilt weten over journaling

Onderwerpen

Alles wat je wilt weten over authenticiteit vind je hier. Ik heb artikelen, video’s, workshops en podcastafleveringen voor je verzameld aan de hand van deze onderwerpen als coach jezelf, ondernemen op eigen-wijze en nog veel meer.

Nieuwsbrief

Elke maand bespreek ik een thema in mijn nieuwsbrief. Je krijgt exclusieve content om je direct de positieve effecten van schrijven te laten ervaren. Je hebt toegang tot vorige thema’s, mijn 30 minuten workshops en nog veel meer exclusieve content.

Unfold your story – podcast

Verhalen die mensen niet eerder durfde te delen. In deze podcast interview ik mensen die een verhaal hebben en het niet eerder durfde te vertellen. Uit angst voor de mening van hun omgeving, uit schaamte voor wat hen is overkomen en uit verdriet dat ze liever verborgen houden. Deze mensen zijn zo moedig om hun verhaal te delen en daarmee willen zij en ik jou inspireren om hetzelfde te doen.
#unfoldyourstory.

Coach jezelf

Word je eigen goeroe en coach jezelf.
Met dit werkboek maak je de eerste stap.

9U5A2024

Leer schrijven vanuit je hart

STORY | All inclusive membership waarbij je toegang hebt tot alle workshops. Maandelijks werk je met een thema passend bij de tijd van het jaar. Voor iedereen die wil leven en werken vanuit zijn authentieke natuur en hierin een enorme shift wil creëren.

A LA CARTE WORKSHOPS | Wil je iets specifieks leren? Bijvoorbeeld hoe je persoonlijke verhalen inzet voor je bedrijf, hoe je een boek schrijft vanuit je hart, de journaling basics of hoe je relevante en inspirerende content maakt? Dan zijn deze workshops voor jou.

btt