Mijn account (topmenu)

Alles wat ik niet kan zeggen – Emilie Pine

Door Gwyneth Leermakers

Geplaatst in , , ,

Alles wat ik niet kan zeggen – Emilie Pine

Dit boek las ik aan het begin van de ‘intelligente lockdown’. Ik had het op Instagram voorbij zien komen en het trok meteen mijn aandacht. Ik wist hoe het was om dingen niet te kunnen uitspreken en het leek me interessant om de ervaringen van iemand anders te lezen. Zeker van iemand die vooral bekend stond om haar wetenschappelijke stukken en nu ineens een bundel met persoonlijke essays uitbracht.

Dit boek is rauw, eerlijk en kruipt onder je huid. Het is een voorbeeld van radicale eerlijkheid. En hoewel het uitspreken me nu veel beter lukt dan vroeger, heb ik nog steeds weleens twijfels. Ben ik niet te open? Wie zit er nu op mijn verhalen te wachten? En is het niet allemaal aandachttrekkerij op een bepaalde manier? Toen ik dit boek las, waren mijn vragen beantwoord. Radicale eerlijkheid is van grote zeldzaamheid en als je het tegenkomt, dan weet je dat het nodig is. Dit boek heeft mij geraakt in mijn hart en geïnspireerd om gewoon eerlijk te blijven, juist als het moeilijk is.

Bestel paperback via bol.com:Alles wat ik niet kan zeggen, Emilie Pine
Bestel het ebook via bol.com:Alles wat ik niet kan zeggen (ebook), Emilie Pine

Of lees het Engelse ebook op Kindle en bestel via Amazon: Notes to self 

_______________

De links op deze pagina zijn affiliate links van het partnerprogramma van Bol.com en Amazon.
Ik beveel alleen boeken aan die ik zelf heb gelezen en die ik waardevol vind om te delen.


Gratis 5-daagse training schrijven vanuit je hart

De antwoorden écht uit jezelf halen, dat ga je doen in de gratis 5-daagse training schrijven vanuit je hart. Start vandaag met de training via e-mail door hieronder je naam en e-mailadres in te vullen.

Hiermee ga je tevens akkoord met mijn privacy beleid en krijg je wekelijks e-mail van mij (afmelden kan altijd op elk moment).

Deel dit bericht

No comments yet.

Geef een reactie

Reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt