Mijn account (topmenu)

Steal like an artist – Austin Kleon

Door Gwyneth Leermakers

Geplaatst in , ,

Steal like an artist 
10 dingen die niemand je vertelt over creativiteit

Steal like an artist staat al enkele jaren in mijn boekenkast. Een van de lessen die ik er uit leerde is dat je best aan meerdere projecten tegelijk mag werken. Vaak wordt er gezegd dat je focus moest houden. Eerst het ene afmaken en dan aan het volgende beginnen. Ik vond (en vind) dat altijd ongelofelijk lastig omdat ik het liefste werk aan verschillende projecten. De ene dag heb je nu eenmaal meer inspiratie voor het ene project dan het andere. Zo lees ik ook altijd meerdere boeken tegelijk, om dezelfde reden.

Toch had ik ergens het idee gekregen dat het ‘fout’ was wat ik deed. Ik vond dat ik maar wat gedisciplineerder moest zijn. Totdat ik dit boek las. Het is gewoon een kenmerk van creatieve mensen. En wat ook fijn is om te lezen dat je helemaal niet al je creatieve projecten tot een goed einde hoeft te brengen. Er gaat altijd wel iets door. Net zoals alle zaadjes die je plant ook geen bloem worden ?.

Een boost voor je creativiteit dit boekje. Het is geïllustreerd en leest makkelijk.

Bestel paperback via bol.com.
Bestel het ebook via bol.com.

Of lees het ebook op Kindle en bestel via Amazon.

 

_______________

De links op deze pagina zijn affiliate links van het partnerprogramma van Bol.com en Amazon.
Ik beveel alleen boeken aan die ik zelf heb gelezen en die ik waardevol vind om te delen.

 


Gratis 5-daagse training schrijven vanuit je hart

De antwoorden écht uit jezelf halen, dat ga je doen in de gratis 5-daagse training schrijven vanuit je hart. Start vandaag met de training via e-mail door hieronder je naam en e-mailadres in te vullen.

Hiermee ga je tevens akkoord met mijn privacy beleid en krijg je wekelijks e-mail van mij (afmelden kan altijd op elk moment).

Deel dit bericht

No comments yet.

Geef een reactie

Reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt