Mijn account (topmenu)

Coach jezelf

Door Gwyneth Leermakers

Geplaatst in

Jaren gelden bedacht ik het coach jezelf werkboek. En het staat aan de basis van mijn training soul journaling.

Ik geloof namelijk dat je in staat bent om jezelf te coachen. Zelfs dat het de toekomst is van persoonlijke ontwikkeling.  Het model van leraar-leerling is verleden tijd. Er komt een nieuw model waarin we naast elkaar staan, gelijkwaardig. Geen goeroes en volgers. Een wereld waarin iedereen een inspirator is op zijn eigen vlak en op eigen-wijze.

Soul journaling helpt mij om te luisteren naar mijn innerlijke stem en het onderscheid te maken met de kritische stem. Het geeft me de mogelijkheid om in te tappen op mijn eigen-wijsheid. Om op een praktische manier de antwoorden uit mezelf te halen. En ik doe het alleen. Dus er is geen ruis op de lijn van een ander persoon.

Lees hier meer over soul journaling: https://www.gwynethleermakers.nl/soul-journaling/


Gratis 5-daagse training schrijven vanuit je hart

De antwoorden écht uit jezelf halen, dat ga je doen in de gratis 5-daagse training schrijven vanuit je hart. Start vandaag met de training via e-mail door hieronder je naam en e-mailadres in te vullen.

Hiermee ga je tevens akkoord met mijn privacy beleid en krijg je wekelijks e-mail van mij (afmelden kan altijd op elk moment).

Deel dit bericht

No comments yet.

Geef een reactie

Reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt