Mijn account (topmenu)

Eigenwijze Business Community

Eigenwijze
Business
Community

leert je inspirerende en relevante content maken.

Jij wilt verkopen met je content?

Dat kan. Maar het is niet voor iedereen.

De Eigenwijze Business Community is niet voor snel-succes-zoekers. Levert geen magische wonderpillen en one-size-fits-all overnight succes-formules.

Het is voor ondernemers die:

 • onvoldoende inspiratie hebben voor het maken van inspirerende en relevante content.
 • niet durven op te schrijven wat ze werkelijk vinden en daardoor óf niets doen óf een afgevlakte versie publiceren.
 • heel veel kennis en wijsheid bezitten, maar dat niet van zichzelf vinden.
 • een hekel hebben aan ‘harde sales’ en willen verkopen met hun content.

De community is als een loopgroep. Je leert elke week weer bij. Je brengt het in de praktijk. Doet af en toe een wedstrijd. En blijft gemotiveerd door het contact met gelijkgestemden.

De meeste (content) marketingtrainingen leren je eenmalig de basics van storytelling, content marketing en social media. In deze community leer je en implementeer je.

Je traint je schrijf-, marketing- en creativiteitspieren.

“Met haar Eigenwijze Business Community zet Gwyneth de toon om op een eigen en ontspannen manier haar kennis en kunde van marketing te delen. Ze is een voorbeeld dat je “serieuze-business-zaken” kunt uitvoeren en toch bij jezelf kunt blijven. Jezelf als basis, en van daaruit gestructureerd werken aan bijvoorbeeld een plan voor komend jaar, heeft me veel structuur en houvast gegeven. Het is heel prettig om met gelijkgestemden in een community en Facebookgroep te zijn. We steunen elkaar, het gaat niet om goed-beter-best, maar om ieders hart en ziel in haar eigen business. Als dit je aanspreekt, is de EBC denk ik ook een plek waar jij je thuisvoelt.”
Elisabeth van Heiningen – Vorm aan Verlies.
“Het moment dat ik zag dat Gwyneth bekend maakte dat ze Eigenwijze Business Community op zou gaan zetten, voelde ik meteen dáár wil ik bij. Ik zat al in de besloten groep voor authentiek ondernemen en er waren al vele stappen gezet van binnen naar buiten zowel voor mij persoonlijk als op zakelijk vlak. Door mijn lidmaatschap van de EBC heb ik, al na 1 maand, geleerd nog meer van binnen naar buiten te communiceren. Dicht bij mezelf te blijven en te vertrouwen op dat wat zich aandient. Het helpt me nu ook om de transformatie die ons bedrijf doormaakt vol vertrouwen naar buiten te gaan brengen. Dat je bij twijfel een community hebt waar je hulp en feedback kunt vragen, helpt mij enorm in de te nemen stappen naar meer zichtbaarheid. Het aanbod van workshops is gevarieerd en direct toepasbaar in de praktijk. Als jij op geheel eigenwijze wilt ondernemen en de stap durft te zetten naar brutale eerlijkheid en volledige openheid in een veilige omgeving dan zou ik je zeker aanbevelen om lid te worden van deze community!”
Dunja Koenders-Mucha – Compleader

Waarom is content van belang?

Bij echt goede content gaat het om 2 dingen: inspiratie en relevantie. Inspiratie komt vanuit het hart en verbindt met de harten van anderen. Relevantie zorgt voor structuur, dat je boodschap aankomt bij de juiste mensen.

Heb jij heel veel ideeën en schrijf je makkelijk? Dan zit je aan de inspiratiekant.
Schrijf je vooral zakelijk met jouw klant in gedachten? Dan neig je naar de relevantiekant.
Bij een ondernemer die verkoopt met zijn content, is relevantie en inspiratie in balans.

Waardevolle content is onmisbaar. Roepen dat je uniek en bijzonder bent, werkt niet meer. Er is maar 1 ding dat er voor zorgt dat jouw bedrijf aandacht heeft: weten wie je bent en niet bang zijn om het te laten zien.

Met inspirerende en relevante content creëer je waarde waar klanten écht op zitten te wachten. Je hoeft niet meer te schreeuwen om aandacht. Klanten zien voor jou.

Wat leer je?

 • Verkopen met je content, gewoon door oprecht te zijn en jezelf te blijven.
 • Structuur aanbrengen in je content (storytelling format)
 • Consistent en consequent onder de aandacht zijn bij de juiste mensen.
 • Het vinden van je eigen-wijze en erop vertrouwen.
 • Vinden en gebruiken van je eigen stem.
 • Inspiratieknop vinden en tools om deze aan te zetten.
 • Harten raken met je content.
“Voordat ik lid werd vroeg ik me af of ik er echt wat aan zou hebben en of het aanbod paste bij mijn informatie-/kennisbehoefte.  Eigenlijk had ik weinig twijfels en wist ik direct dat ik mij aan moest gaan melden. Het voelde direct goed. Haar mindset en filosofie omtrent ondernemen spreekt mij aan.  En dankzij de workshop Plan 2019, heb ik mijn plannen en planning voor 2019 afgerond en eindelijk een visionboard gemaakt. Wat ik al twee jaar van plan, maar het kwam er steeds niet van. En ik ben dankzij de community eindelijk gestart met journalling. Ook dat was ik al heel lang van plan maar wist niet goed hoe ik moest starten. In de community staat een duidelijk stappenplan en wordt alles duidelijk door Gwyneth uitgelegd.”
Jolanda Grevers – Unique Loopbaancoaching
“Toen ik zag dat Gwyneth de Eigenwijze Business Community ging starten was ik direct nieuwsgierig. Gwyneth volg ik al langer en het lukt haar vaak om mij weer “aan” te zetten zodat ik stappen blijf maken. Wel was ik benieuwd of ik in de business community weer nieuwe dingen zou zien/horen of dat het veel herhaling zou zijn.
Wat ik fijn vind is dat er maandelijks een soort “thema” workshop is, hierdoor kan ik me in die maand ook focussen op één stuk van de marketing en verzand ik er dus niet helemaal in. Ook is alles terug te zoeken, dus als het een keer niet uitkomt, kun je het ook op een ander moment oppakken. Het is wel heel fijn om het juist wel op het geplande tijdstip te doen, omdat de community elkaar motiveert en inspireert en de anderen er op dat moment dan dus ook mee aan de slag zijn.
Ook is het heerlijk om met andere ondernemers je struggels te delen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te motiveren. Dit helpt echt! Er zijn veel  ondernemers die tegen dezelfde zaken aanlopen en juist door met elkaar te sparren en ervaringen te delen voel je je gedragen en dat helpt mij om door te pakken. Mijn gremlins hebben hierdoor minder grip op mij.
Ik merk dat ik de marketing van mijn bedrijf steeds leuker ga vinden en er vooral aandacht aan blijf besteden. Het wordt meer een bewuste keuze en minder adhoc.
Iedereen die zijn passie wil omzetten in business en nog zoekende is met zijn (startende) onderneming raad ik aan om lid te worden van de Eigenwijze Business Community, zodat je je gedragen voelt door andere ondernemer en tools in handen krijgt om op een leuke manier vorm te geven aan je marketing op eigen wijze. Voel je welkom!”
Heidy van Ommeren – 2Sync training & coaching

Wat krijg ik nu precies?

Een kijkje nemen achter de schermen? Bekijk dit filmpje.

Live online workshop
Elke maand een live online workshop met een ander thema
Maart: e-mailmarketing – verkopen per e-mail

Al je vragen stellen
Besloten Facebookgroep: vragen stellen, feedback vragen.

Online trainingen
Creëer meer tijd voor jezelf – planning
Journalling – schrijven vanuit je hart
Business journalling – schrijven vanuit je hart zakelijk inzetten
Over mij pagina – format en structuur voor over mij pagina
Jaarplan maken – in 5 stappen een jaarplan maken
Marketingbasics – mindset, planning, content, doelgroep en aanbod
RELEVANT – alle content van deze WhatsApptraining
Instagram – hoe werkt het en wat zet je erop.
E-mailmarketing – lijst opbouwen, verkopen per e-mail.

Thema
Elke maand is er een thema. In de Q&A krijg je hierover uitleg, oefeningen en tips, aangevuld met werkboek / ebook / online training.

Bibliotheek
Opnames van alle Q&A’s en workshops
Ebook / werkboeken (o.a. Coach Jezelf werkboek, van wens naar werkelijkheid)
Formats (o.a. storytelling, over mij pagina, salespagina)
Checklists
Tientallen schrijfoefeningen
Exclusieve podcasts

Het Schrijfatelier (vanaf 2 april)
Schrijfoefeningen
Schrijftips
Teksten als kunstwerk

Besloten Facebookgroep
Contact met gelijkgestemden in een veilige omgeving
Al je vragen stellen
Hulp vragen en krijgen

“Per toeval vond ik Gwyneth op social media. En meteen was ik getriggerd. Toeval bestaat niet, ze schreef precies wat ik heel vaak voelde m.b.t. mijn eigen business. Ik moest er eigenlijk wel een beetje om lachen. Ik heb geen moment getwijfeld om lid te worden van haar Eigenwijze Business Community. Er staat enorm veel informatie op, die ook nog eens wekelijks aangevuld wordt. Daarnaast blijft ze je porren met haar ludieke mails en teksten. En alles blijft gewoon staan, dus heb je even geen tijd, geen zin, of geen ‘wat dan ook’? Gewoon later terug kijken of lezen. Ideaal.”
Marjolein Beek – Psycholoog, Ouder- en kindcoach, Systemisch opsteller, Mindfulness trainer

Word lid

8 euro excl. BTW / maand

 • Onbeperkt toegang tot alles gedurende het lidmaatschap
 • Maandelijkse live online workshop
 • Maandelijkse live Q&A
 • Onbeperkt vragen stellen voor Q&A
 • Community van gelijkgestemde ondernemers op Facebook
 • Lid voor 1 jaar (97 euro excl. BTW/jaar

15 euro excl. BTW / maand

 • Onbeperkt toegang tot alles gedurende het lidmaatschap
 • Maandelijkse live online workshop
 • Maandelijkse live Q&A
 • Onbeperkt vragen stellen voor Q&A
 • Community van gelijkgestemde ondernemers op Facebook
 • Lidmaatschap maandelijks opzegbaar

97 euro excl. BTW / maand

 • 1 uur per maand individuele feedback op je content
 • Onbeperkt toegang tot alles gedurende het lidmaatschap
 • Maandelijks live online workshop
 • Maandelijkse live Q&A
 • Onbeperkt vragen stellen voor Q&A
 • Community van gelijkgestemde ondernemers op Facebook
 • Maandelijks opzegbaar

Meest gestelde vragen

Tijdens je lidmaatschap heb je toegang tot alles. Dat geldt ook voor (live) trainingen die al zijn geweest. Alles wat ik online doe, deel ik in deze community. En is toegankelijk voor alle leden. Er wordt niets achter gehouden. Alle deuren gaan in een keer open :).

Als je een maandlidmaatschap hebt, kun je per maand opzeggen. Dit kun je zelf regelen via ‘mijn account’ of je kan per e-mail opzeggen. Bij een jaarlidmaatschap, kun je per jaar opzeggen.

Probeer het een uit, zou ik zeggen.

Ik zie veel (online) trainingen en programma’s om me heen die duizenden euro’s kosten. High end noemen ze dat. Ik lever graag high end voor een toegankelijke prijs. Zodat zoveel mogelijk ondernemers succesvol zijn op eigen-wijze.

Alleen het feit dat je maandelijks als je ondernemersvragen kan stellen en daar antwoord op krijgt is het maandbedrag al meer dan waard.

Twee keer per jaar organiseer ik een netwerkborrel om elkaar live te ontmoeten. Gewoon voor de gezelligheid, omdat het leuk is om met gelijkgestemde ondernemers te praten, ervaringen uit te wisselen. Het is vrijblijvend; het mag en vormt geen onderdeel van het lidmaatschap.

Een Q&A is een Questions & Answers. Tijdens deze live Q&A kun je al je vragen aan mij stellen. Je krijgt direct antwoord. Er komt een opname van de Q&A en die is later terug te kijken op de website. Er is maandelijks een Q&A.

Je kan al je vragen per e-mail aan mij stellen. Ik beantwoord ze in een maandelijkse live Q&A. Of ik verwijs je direct door naar een training in de community. Je krijgt antwoord op al je vragen. Ook in de besloten Facebookgroep mag je onbeperkt vragen stellen.

btt