Mijn account (topmenu)

Eigenwijze Business Community

Eigenwijze
Business
Community

Ondernemen vanuit authenticiteit,
op unieke eigen-wijze
.

Online business community waarin je alles leert over eigenwijze marketing. Zodat marketing leuk wordt en niet langer voelt als doen alsof.

 • Elke maand een LIVE online training. Deze dag gaan we samen aan de slag zodat je focus hebt, meteen je vragen beantwoord krijgt en meer resultaat boekt.
 • Onbeperkt toegang tot alle live online trainingen die al zijn geweest.
 • Online trainingen (journalling, marketing vanuit alignment en meer tijd voor jezelf.)
 • Tientallen oefeningen o.a. over schrijven en afstemmen.

 • Ebooks / werkboeken (o.a. journalling, coach jezelf, marketingtips, plan 2019. Er komen steeds nieuwe bij)
 • Praktische tools, formats (planning) en checklists.
 • Inspirerende teksten + tips voor boeken.
 • Toegang tot besloten Facebookgroep van gelijkgestemde eigenwijze ondernemers.
 • Podcasts exclusief voor leden.

Je bent al lid voor slechts 97 euro excl. BTW/jaar (actieprijs tot 24-1 a.s.)
I don’t go by the rulebook. I lead from the heart –
princess Diana.


Training + Support

Jezelf trainen om telkens weer te ondernemen vanuit authenticiteit op jouw unieke en eigenwijze. En daarbij de support te krijgen van gelijkgestemden.

Deze thema’s staan centraal in de Eigenwijze Business Community. Alle trainingen, oefeningen, teksten, video’s, werkboeken, ebooks en live workshops bevatten deze 4 thema’s:

Afstemmen

Plezier

Marketing

Succes

Je bent al lid voor slechts 97 euro excl. BTW/jaar

NIEUW vanaf januari 2019

Ik geef alles weg. Alles wat ik heb geleerd over (online) marketing en (online) ondernemen, uiteraard  op eigenwijze. Ik zie veel ondernemers van (business)coach naar (business)coach hobbelen en ik deed daar zelf ook even aan mee. De prijzen worden steeds hoger en er lijkt altijd een vervolgtraject te zijn. Eigenlijk is het een groot marketingtoneelstuk.

Ik ben op zoek naar echte verbinding, juist online. Daarom wil ik al mijn kennis delen in deze community voor een toegankelijke prijs.

In januari start ik met de eigenwijze marketingtraining.

Je gaat voor marketing op 100% eigen-wijze, zodat marketing niet langer meer voelt als ‘doen alsof’. Niet een gepolijst marketingverhaal bedenken en verspreiden. Het echte verhaal delen, van hart tot hart communiceren met jouw groep van gelijkgestemden. Helemaal jezelf zijn in je bedrijf. Niet meer alleen de gefilterde versie laten zien. Alle regels, stappenplannen, trucjes loslaten en volledig vertrouwen op die zuivere diamant die jouw essentie is. En van daaruit je bedrijf runnen. Dat gaan we doen.

Dit is een idee van het programma: 

TIJGER – marketingbasics
Het aanleren en implementeren van marketingvaardigheden. Het doseren ervan (niet te veel hooi op je vork) en vriendelijkheid naar onszelf. Hiermee bouwen we ook meteen aan vertrouwen – in onszelf en in ons bedrijf.

LEEUW – met plezier zichtbaar
Dit is de fase van plezier. De basis van je marketing staat. Je hebt dingen eigen gemaakt, het gaat allemaal wat soepeler. Je bent in staat om te genieten. Je weet nu veel beter wat je wel ligt en wat niet. Je gaat hierin keuzes maken.

GAROEDA- marketing op eigen wijze
Dit is de fase waarin je jezelf gaat uitdagen. Je hebt de marketingtechniek onder de knie, het voelt niet meer als ‘moeten’. Je hebt helderheid en overzicht en daardoor in staat jouw grenzen op te zoeken, jezelf uit te dagen.[/googlefont]

DRAAK – eigen-wijze ondernemer
Deze fase staat voor wijsheid en intelligentie. Je weet nu hemel met aarde te verbinden. Je luistert naar je intuïtie en neemt daarop actie in je bedrijf. Je realiseert je dat jouw werk niet alleen voor jouw eigen plezier is, maar dat het ook voor anderen is. Je bent onderdeel van een groter geheel en maakt je dienstbaar vanaf jouw eigen unieke plek.

Dit zeggen leden:
“Met haar Eigenwijze Business Community zet Gwyneth de toon om op een eigen en ontspannen manier haar kennis en kunde van marketing te delen. Ze is een voorbeeld dat je “serieuze-business-zaken” kunt uitvoeren en toch bij jezelf kunt blijven. Jezelf als basis, en van daaruit gestructureerd werken aan bijvoorbeeld een plan voor komend jaar, heeft me veel structuur en houvast gegeven. Het is heel prettig om met gelijkgestemden in een community en Facebookgroep te zijn. We steunen elkaar, het gaat niet om goed-beter-best, maar om ieders hart en ziel in haar eigen business. Als dit je aanspreekt, is de EBC denk ik ook een plek waar jij je thuisvoelt.”
Elisabeth van Heiningen – Vorm aan Verlies.
“Het moment dat ik zag dat Gwyneth bekend maakte dat ze Eigenwijze Business Community op zou gaan zetten, voelde ik meteen dáár wil ik bij. Ik zat al in de besloten groep voor authentiek ondernemen en er waren al vele stappen gezet van binnen naar buiten zowel voor mij persoonlijk als op zakelijk vlak. Door mijn lidmaatschap van de EBC heb ik, al na 1 maand, geleerd nog meer van binnen naar buiten te communiceren. Dicht bij mezelf te blijven en te vertrouwen op dat wat zich aandient. Het helpt me nu ook om de transformatie die ons bedrijf doormaakt vol vertrouwen naar buiten te gaan brengen. Dat je bij twijfel een community hebt waar je hulp en feedback kunt vragen, helpt mij enorm in de te nemen stappen naar meer zichtbaarheid. Het aanbod van workshops is gevarieerd en direct toepasbaar in de praktijk. Als jij op geheel eigenwijze wilt ondernemen en de stap durft te zetten naar brutale eerlijkheid en volledige openheid in een veilige omgeving dan zou ik je zeker aanbevelen om lid te worden van deze community!”
Dunja Koenders-Mucha – Ontmoet & Beleef
“Voordat ik lid werd vroeg ik me af of ik er echt wat aan zou hebben en of het aanbod paste bij mijn informatie-/kennisbehoefte.  Eigenlijk had ik weinig twijfels en wist ik direct dat ik mij aan moest gaan melden. Het voelde direct goed. Haar mindset en filosofie omtrent ondernemen spreekt mij aan.  En dankzij de workshop Plan 2019, heb ik mijn plannen en planning voor 2019 afgerond en eindelijk een visionboard gemaakt. Wat ik al twee jaar van plan, maar het kwam er steeds niet van. En ik ben dankzij de community eindelijk gestart met journalling. Ook dat was ik al heel lang van plan maar wist niet goed hoe ik moest starten. In de community staat een duidelijk stappenplan en wordt alles duidelijk door Gwyneth uitgelegd.”
Jolanda Grevers – Unique Loopbaancoaching 

Je bent al lid voor slechts 97 euro excl. BTW/jaar.
“Per toeval vond ik Gwyneth op social media. En meteen was ik getriggerd. Toeval bestaat niet, ze schreef precies wat ik heel vaak voelde m.b.t. mijn eigen business. Ik moest er eigenlijk wel een beetje om lachen. Ik heb geen moment getwijfeld om lid te worden van haar Eigenwijze Business Community. Er staat enorm veel informatie op, die ook nog eens wekelijks aangevuld wordt. Daarnaast blijft ze je porren met haar ludieke mails en teksten. En alles blijft gewoon staan, dus heb je even geen tijd, geen zin, of geen ‘wat dan ook’? Gewoon later terug kijken of lezen. Ideaal.”
Marjolein Beek – Psycholoog, Ouder- en kindcoach, Systemisch opsteller, Mindfulness trainer
“Toen ik zag dat Gwyneth de Eigenwijze Business Community ging starten was ik direct nieuwsgierig. Gwyneth volg ik al langer en het lukt haar vaak om mij weer “aan” te zetten zodat ik stappen blijf maken. Wel was ik benieuwd of ik in de business community weer nieuwe dingen zou zien/horen of dat het veel herhaling zou zijn.
Wat ik fijn vind is dat er maandelijks een soort “thema” workshop is, hierdoor kan ik me in die maand ook focussen op één stuk van de marketing en verzand ik er dus niet helemaal in. Ook is alles terug te zoeken, dus als het een keer niet uitkomt, kun je het ook op een ander moment oppakken. Het is wel heel fijn om het juist wel op het geplande tijdstip te doen, omdat de community elkaar motiveert en inspireert en de anderen er op dat moment dan dus ook mee aan de slag zijn.
Ook is het heerlijk om met andere ondernemers je struggels te delen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te motiveren. Dit helpt echt! Er zijn veel  ondernemers die tegen dezelfde zaken aanlopen en juist door met elkaar te sparren en ervaringen te delen voel je je gedragen en dat helpt mij om door te pakken. Mijn gremlins hebben hierdoor minder grip op mij.
Ik merk dat ik de marketing van mijn bedrijf steeds leuker ga vinden en er vooral aandacht aan blijf besteden. Het wordt meer een bewuste keuze en minder adhoc.
Iedereen die zijn passie wil omzetten in business en nog zoekende is met zijn (startende) onderneming raad ik aan om lid te worden van de Eigenwijze Business Community, zodat je je gedragen voelt door andere ondernemer en tools in handen krijgt om op een leuke manier vorm te geven aan je marketing op eigen wijze. Voel je welkom!”
Heidy van Ommeren – 2Sync training & coaching

JAAR Lidmaatschap

97 euro excl. BTW / jaar
Deze prijs is geldig tot 21 decemberi a.s. (daarna 197 euro excl. BTW/jaar)
 • Onbeperkt toegang tot alle content en live online workshops van membership website
 • Maandelijkse live online training – met onderwerpen zoals hierboven vermeld.
 • Maandelijkse live Q&A
 • Toegang tot archief van online workshops
 • Community van gelijkgestemde ondernemers op Facebook
btt