Mijn account (topmenu)

Eigenwijze Business Community

Wil jij inspirerende en relevante content creëren?

Het delen van jouw verhalen, op een manier die inspirerend en relevant is, verandert je hele bedrijf (zelfs je leven). Ik zie het bij mijn klanten en heb het zelf ook ervaren.
Als je flow ervaart, gaat het creëren vanzelf. Zonder is het lastiger…
Je bent vol goede moed begonnen en plaats regelmatig iets op Facebook en Instagram. Je stuurt een e-mailnieuwsbrief. Maar als niemand reageert, gaat je zin al gauw over. En je schrijft minder vaak een bericht dan je wil.

Als je content creëert die niet voelt als jij, is het makkelijk opgeven.

Doe jij dit weleens?

 • Drie uur lang een blog schrijven en deze dan uiteindelijk nog niet plaatsen?
 • Plaatjes maken in canva, terwijl je een nieuwsbrief de deur uit wil doen?
 • Aan jezelf vertellen dat niemand zit te wachten op wat jij te vertellen hebt?
 • Instagram stories kijken van anderen en concluderen dat je niet knap genoeg bent voor video?
 • Vooral heel veel denken over wat je wilt delen?
 • Wachten op de dag dat je overloopt van inspiratie en dan jouw verhalen, visie en kennis pas delen?
 • Geen content delen omdat je nog niet precies weet waar je heen wilt met je bedrijf?

Je wilt inspirerend zijn. Je wilt content maken die past bij wie jij bent. Je wilt dat klanten ‘ja’ zeggen tegen jou (en je bedrijf) zonder dat je ze hoeft te overtuigen. Ik heb iets voor je, content creëren zal nooit meer hetzelfde zijn…

Trompetgeroffel: de Eigenwijze Business Community

Ik heb deze community opgericht zodat je consequent en consistent zichtbaar bent met inspirerende en relevante content. En dat vooral erg leuk gaat vinden. Zodat je geen dag zonder inspiratie hoeft te zetten.
Elke maand krijg je van mij nieuw materiaal om je te ondersteunen bij het maken en plannen van content voor je bedrijf. Je hebt toegang tot het besloten portaal via web of mobiel.

Als je wekelijks aan de slag gaat met je content is het niet meer iets wat op je to do lijst staat. Het is onderdeel van je bedrijf. Het maken van content gaat dan steeds soepeler. Het is niet langer meer iets waar je tegenop ziet. Je voelt een inspiratiestroom vanbinnen uit op gang komen, waardoor je met meer vertrouwen jouw visie en kennis deelt. Je durft zelfs te vertrouwen op ingevingen. Je zult merken dat mensen anders reageren op jouw berichten. Je wordt opgemerkt. Klanten benaderen jou en niet andersom.

De Eigenwijze Business Community maakt het heel makkelijk en leuk om zichtbaar te zijn. Jij doet het helemaal op je eigen-wijze. En je hoeft het niet alleen te doen. Zodra je lid bent, word je onderdeel van een community van gelijkgestemde ondernemers die elkaar helpen en ondersteunen.
Het moment dat ik zag dat Gwyneth bekend maakte dat ze Eigenwijze Business Community op zou gaan zetten, voelde ik meteen dáár wil ik bij. Ik zat al in de besloten groep voor authentiek ondernemen en er waren al vele stappen gezet van binnen naar buiten zowel voor mij persoonlijk als op zakelijk vlak. Door mijn lidmaatschap van de EBC heb ik, al na 1 maand, geleerd nog meer van binnen naar buiten te communiceren. Dicht bij mezelf te blijven en te vertrouwen op dat wat zich aandient. Het helpt me nu ook om de transformatie die ons bedrijf doormaakt vol vertrouwen naar buiten te gaan brengen. Dat je bij twijfel een community hebt waar je hulp en feedback kunt vragen, helpt mij enorm in de te nemen stappen naar meer zichtbaarheid. Het aanbod van workshops is gevarieerd en direct toepasbaar in de praktijk. Als jij op geheel eigenwijze wilt ondernemen en de stap durft te zetten naar brutale eerlijkheid en volledige openheid in een veilige omgeving dan zou ik je zeker aanbevelen om lid te worden van deze community!
Dunja Koenders-Mucha
Voordat ik lid werd vroeg ik me af of ik er echt wat aan zou hebben en of het aanbod paste bij mijn informatie-/kennisbehoefte.  Eigenlijk had ik weinig twijfels en wist ik direct dat ik mij aan moest gaan melden. Het voelde direct goed. Haar mindset en filosofie omtrent ondernemen spreekt mij aan.  En dankzij de workshop Plan 2019, heb ik mijn plannen en planning voor 2019 afgerond en eindelijk een visionboard gemaakt. Wat ik al twee jaar van plan, maar het kwam er steeds niet van. En ik ben dankzij de community eindelijk gestart met journalling. Ook dat was ik al heel lang van plan maar wist niet goed hoe ik moest starten. In de community staat een duidelijk stappenplan en wordt alles duidelijk door Gwyneth uitgelegd.
Jolanda Grevers – Unique Loopbaancoaching

Maandelijks thema

Elke maand een thema maakt dat je gericht content kan schrijven. De thema’s zijn altijd zo dat iedereen ze kan gebruiken wat je business ook is.

Schrijftips

Ik deel een schrijftip en -oefening toegespitst op het maandelijkse thema. De schrijftips blijven bewaard en je hebt altijd toegang tot de vorige tips.

Podcast

Elke maand ontvang je een members only podcast waarin ik dieper in ga op het maandelijkse thema aan de hand van een persoonlijk verhaal, extra toelichting of praktische begeleiding.

Live online workshop

Vier keer per kwartaal geef ik een live online workshop uitsluitend voor leden. Tijdens deze workshop leer en implementeer je. En mag je al je vragen stellen.

Mijn favoriet

Aansluitend op het maandthema deel ik een ebook, werkboek, online training, workshop uit mijn bibliotheek. Zodat je nog meer haalt uit deze maand.

Content Creëerdagen

Elke 2 weken is er een Content Creëerdag. Je werkt online samen met andere ondernemers aan je content voor optimale support en de mogelijkheid voor directe feedback.

Maandelijkse e-mail

Elke 1e van de maand ontvang je van mij een e-mail met de introductie van het nieuwe thema. Ik zorg ervoor dat je precies weet waar je kan beginnen en dat je niets mist.

Online Community

Verbind je met andere leden in de besloten Facebookgroep waar je jouw verhaal kan delen, vragen kan stellen en ondersteuning krijgt. En ik doe actief mee in deze groep.

Er is meer…

Als jij je nu inschrijft, krijg je direct toegang tot mijn bibliotheek met online trainingen (zoals de eigenwijze marketing training t.w.v. 995 euro), online live workshops (o.a. online training maken, e-mailmarketing), schrijfoefeningen, formats (o.a. salespagina, over mij pagina, storytelling), checklists, werkboeken (o.a. journalling). Je hebt onbeperkt toegang tot meer dan 100 uur trainingsmateriaal.
Per toeval vond ik Gwyneth op social media. En meteen was ik getriggerd. Toeval bestaat niet, ze schreef precies wat ik heel vaak voelde m.b.t. mijn eigen business. Ik moest er eigenlijk wel een beetje om lachen. Ik heb geen moment getwijfeld om lid te worden van haar Eigenwijze Business Community.
Er staat enorm veel informatie op, die ook nog eens wekelijks aangevuld wordt. Daarnaast blijft ze je porren met haar ludieke mails en teksten. En alles blijft gewoon staan, dus heb je even geen tijd, geen zin, of geen ‘wat dan ook’?
Gewoon later terug kijken of lezen. Ideaal.
Marjolein Beek – Psycholoog
Gwyneth volg ik al langer en het lukt haar vaak om mij weer “aan” te zetten zodat ik stappen blijf maken. Wel was ik benieuwd of ik in de business community weer nieuwe dingen zou zien/horen of dat het veel herhaling zou zijn.
Wat ik fijn vind is dat er maandelijks een soort “thema” is, hierdoor kan ik me in die maand ook focussen op één stuk van de marketing en verzand ik er dus niet helemaal in. Ook is alles terug te zoeken, dus als het een keer niet uitkomt, kun je het ook op een ander moment oppakken.
Ik merk dat ik de marketing van mijn bedrijf steeds leuker ga vinden en er vooral aandacht aan blijf besteden. Het wordt meer een bewuste keuze en minder ad hoc.
Heidy van Ommeren – 2Sync training & coaching
De Eigenwijze Business Community combineert de flow en energie van creatief schrijven met het concreet maken en plannen van content voor je bedrijf. Het geeft het gevoel van een nieuw boek en het resultaat van een intensieve training. Je hoeft niet langer meer te zoeken naar een manier voor het maken en plannen van je content.  Je telkens weer af te vragen wat je vandaag weer gaat posten, of volgende week of volgende maand. In plaats daarvan geef ik je elke maand alles wat je nodig hebt om inspirerende en relevante content te maken.

Waarom lid worden?

Het maakt niet uit of je net begonnen bent als ondernemer of al jaren onderneemt. De Eigenwijze Business Community geeft maandelijks praktische tips en diepgaande inzichten die je helpen bij het maken van inspirerende en relevante content. Zodat jij een authentiek persoonlijk merk bouwt. Zodat jouw bedrijf van betekenis is.Als je op een leuke en makkelijker manier inspirerende en relevante content wil maken, hulp en ondersteuning wil ontvangen van een fijne groep gelijkgestemde ondernemers, is de Eigenwijze Business Community iets voor jou.

Je bent lid voor slechts 19 euro / maand

 • Elke maand krijg je een nieuwe members only podcast, een schrijftip en uitleg over het thema zodat je gericht content maakt. Je ontvangt ook een content maandkalender en een van mijn favorieten: een training, workshop of werkboek uit mijn bibliotheek passend bij het thema.
 • Als lid van de besloten Facebookgroep, ben je onderdeel van een community met gelijkgestemde ondernemers. Hier ontvang en geef je positieve energie. Er is ruimte om je verhaal te delen, oprechte en waardevolle feedback te krijgen, vragen te stellen en veel plezier te hebben met elkaar.
 • Je krijgt onbeperkt toegang tot de bibliotheek (archief vanaf oktober 2018) met 100+ uur aan trainingsmateriaal waaronder de eigenwijze marketingtraining (t.w.v. 995 euro). Neem een kijkje in de bibliotheek en pak de content eruit die jou verder helpt naar succes in je bedrijf.
 • Neem deel aan de live kwartaalworkshops die voortborduren op de thema’s. Tijdens de workshop mag je al je vragen stellen. De opnames van de workshop blijven beschikbaar in de bibliotheek.
 • Leden krijgen 50% korting op een selectie van mijn andere (online) trainingen, sommige trainingen zijn zelfs gratis.
 • Het lidmaatschap is maandelijks met 1 klik door jezelf opzegbaar.

Word lid van de Eigenwijze Business Community

Kies het lidmaatschap dat het beste bij je past.

-MAANDELIJKS-

Maandelijks lidmaatschap
(maandelijks opzegbaar)  

19 euro excl. BTW/ maand

Heb je nog vragen?

Tijdens je lidmaatschap heb je toegang tot alles. Dat geldt ook voor (live) trainingen die al zijn geweest. Met een gebruikersnaam en wachtwoord deel je in het besloten portaal, daar vind je alles wat je nodig hebt.

Via jouw accountpagina gwynethleermakers.nl/mijn-account kun je het abonnement zelf opzeggen. Vanaf het moment dat je opzegt heb je nog 1 maand toegang (als je hebt gekozen voor het maandelijkse lidmaatschap). De betaling is meteen stopgezet zodra je opzegt.

Je kan betalen via iDeal of Paypal. Het bedrag wordt maandelijks (bij maandlidmaatschap) of jaarlijks (bij jaarlidmaatschap) automatisch van je rekening geïncasseerd. Je kan ten alle tijden je abonnement zelf opzeggen (maandelijks bij een maandlidmaatschap en jaarlijks bij een jaarlidmaatschap).

Live bijeenkomsten vormen geen onderdeel van het lidmaatschap. Wel hebben leden korting op geselecteerde (online) trainingen en zijn sommige trainingen zelfs gratis.

Je mag altijd vragen stellen per e-mail [email protected] of in de Facebookgroep. De vragen beantwoord ik in de Facebookgroep of in de maandelijks e-mail.

Het lidmaatschap is bedoeld om je tijd te laten besparen als het gaat om het maken van content. Aanvullend kun je trainingen en workshops volgen. De variëren van intensiteit. De workshops duren altijd een uur, de uitwerking daarvan varieert van een dagdeel tot een dag. De marketingtrainingen kost ongeveer een dagdeel per module. Dat is een intensievere training die je uiteraard in je eigen tempo kan volgen en wanneer je het nodig hebt.

Waar het bij content vooral over gaat is dat je consequent en consistent bent. Het lidmaatschap ondersteunt je hierbij. Daarnaast gaat het niet om de hoeveelheid content die je maakt, maar of het inspirerend en relevant is. Je kan beter een goede blog per maand schrijven en daarmee de harten van je lezers echt raken, dan elke dag een blog plaatsen die niemand leest.

Het lidmaatschap is ook beschikbaar voor Belgische klanten. De betaling kan via Bancontact of Paypal.

btt