Mijn account (topmenu)

Geld: waar gaat het nu echt om?

Door Gwyneth Leermakers

Geplaatst in

Boeken, trainingen en coaching over money mindset zijn razend populair. En als je daar even induikt, krijg je al gauw het idee dat wat jij doet slechts geringe omzet oplevert. Dat maakt dat je een gebrek gaat ervaren. Terwijl als je kijkt naar de afgelopen jaren, je juist een mooie groei ziet.

Het probleem met money mindset vind ik dat je de focus verlegt. Al je aandacht gaat naar het geld verdienen en niet meer naar de reden waarom je überhaupt dit werk doet. Laat ik helder zijn: ik heb niets tegen veel geld verdienen. En ik vind ook dat je bedrijf financieel gezond moet zijn. Waar je wel naar moet kijken is naar jezelf.

Wat vind jij belangrijk? Waar ben jij tevreden mee? Op welke manier wil jij je vak uitvoeren? Ga daar vanuit en kies dan prijzen waar jij je goed bij voelt. Die jij zonder te stotteren kunt vragen. En die jou het gevoel geven dat jij van waarde bent geweest voor een ander en daar een passende beloning voor hebt gekregen. Laat die twee dingen altijd in balans zijn. Dan heb je altijd de juiste prijs te pakken en verdien je geld op een manier die bij jou past en jou gelukkig maakt.

Soms vergeten we weleens waar we vandaag zijn gekomen. Als ik kijk naar 5 jaar geleden. Toen had ik nooit kunnen dromen dat ik met schrijven mijn geld zou verdienen. Dat ik online trainingen geef die mensen echt willen hebben. Dat geeft een heel ander gevoel dan telkens maar weer kijken naar wat er allemaal nog niet is.


Gratis 5-daagse training schrijven vanuit je hart

De antwoorden écht uit jezelf halen, dat ga je doen in de gratis 5-daagse training schrijven vanuit je hart. Start vandaag met de training via e-mail door hieronder je naam en e-mailadres in te vullen.

Hiermee ga je tevens akkoord met mijn privacy beleid en krijg je wekelijks e-mail van mij (afmelden kan altijd op elk moment).

Deel dit bericht

No comments yet.

Geef een reactie

Reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt