Mijn account (topmenu)

Gratis

Gratis Online Trainingen & Producten

Deze maand

Mijn gratis online trainingen gaan over: authentiek ondernemen, marketing vanbinnen naar buiten, een (online) business bouwen op eigen-wijze, het ontdekken en leven van je hartsverlangen en schrijven vanuit intuïtie. De gratis online trainingen die ik voor de komende maand heb gepland, vind je hier:
moeiteloos verkopen

Masterclass Marketing vanuit Alignment

Marketing op jouw uniek en eigen-wijze. Afgestemd op wie jij bent. Jouw boodschap echt in de wereld neerzetten. Niet meer half, maar voluit. Marketing vanbinnen naar buiten. Omdat het dan klopt voor jou en jouw klanten. Delen wat je werkelijk vindt, zodat je klanten voor het leven krijgt. Die blij worden van jou en jij van hen. In deze gratis masterclass marketing vanuit alignment deel ik mijn visie op marketing met je en geef ik je 5 tips om direct met marketing vanuit alignment aan de slag te gaan.

Typisch JIJ Afstemsessie

Gezien worden om wie je écht bent. De ongefilterde versie. Kloppende marketing. Passend bij wie jij bent, jouw unieke, eigen-wijze. Vanuit authenticiteit. Puur en echt. In deze afstemsessie ontvang jij direct mijn waardevolle feedback.

Ebook van Wens naar Werkelijkheid

Als je wekelijks geïnspireerd wilt blijven over authentiek ondernemen, marketing vanuit alignment, schrijven vanuit intuïtie, je business runnen op unieke en eigen-wijze, dan nodig ik je van harte uit om je naam en e-mailadres achter te laten hieronder. Je ontvangt dan wekelijks mijn blog en bij aanmelding mijn ebook: van Wens naar Werkelijkheid.
btt