Mijn account (topmenu)

Gratis tools

Gratis tools voor jou

Elke woensdagochtend van 9.30 tot 10.00 uur geef ik een gratis online workshop, altijd passend bij de thema’s: authenticiteit, storytelling en soul journaling.

Deelname is gratis.
Door je aan te melden ga je akkoord met mijn privacybeleid. Als je geen interesse meer hebt, kun je je afmelden wanneer je maar wilt. Ik houd niet van spam en zal zorgvuldig omgaan met je gegevens.

Word je eigen goeroe door jezelf te coachen. Door goeroe’s, coaches, leraren te blijven volgen, leer je nooit te vertrouwen op je eigen-wijsheid en het leven te leiden dat jij wilt. Dit werkboek helpt je een eerste stap daarin te maken.Door je aan te melden ga je akkoord met mijn privacybeleid. Als je geen interesse meer hebt, kun je je afmelden wanneer je maar wilt. Ik houd niet van spam en zal zorgvuldig omgaan met je gegevens.

Nooit meer zonder inspiratie voor een blog, social media bericht of je nieuwsbrief. In deze content inspiratiekalender help ik je maandelijks relevante en inspirerende content te schrijven.Door je aan te melden ga je akkoord met mijn privacybeleid. Als je geen interesse meer hebt, kun je je afmelden wanneer je maar wilt. Ik houd niet van spam en zal zorgvuldig omgaan met je gegevens.

Ondernemen op authentiek en eigen-wijze. Deze 111 marketingtips helpen je daarbij.Door je aan te melden ga je akkoord met mijn privacybeleid. Als je geen interesse meer hebt, kun je je afmelden wanneer je maar wilt. Ik houd niet van spam en zal zorgvuldig omgaan met je gegevens.
Join us

Vertrouwen op je eigen-wijsheid en werken vanuit authenticiteit is een kwestie van trainen. In de Eigenwijze Business Community doen we dat met elkaar aan de hand van een maandelijks thema dat past bij de energie van die maand.
btt