Mijn account (topmenu)

Gratis tools

Gratis tools voor jou

Door je aan te melden ga je akkoord met mijn privacy beleid en krijg je wekelijks een e-mail van mij. Als je geen interesse meer hebt, kun je je afmelden wanneer je maar wilt.

Hand-out: in 5 stappen jouw online training maken

Vijf eenvoudige en praktische stappen hoe jij direct een online training kan maken. Geen technisch gedoe. Aan de slag met de (gratis) middelen die je al gebruikt. Hierna heb je alles wat je nodig hebt om je online training daadwerkelijk te maken.

Download hier:

moeiteloos verkopen

Hand-out: in 5 stappen jouw online training verkopen

Vijf eenvoudige en praktische stappen hoe jij een systeem opzet om jouw online training te verkopen. Dat gaat namelijk niet vanzelf. Het is een eenvoudig systeem dat iedereen kan gebruiken.

Download hier:

Masterclass: schrijven vanuit je hart

Je hart volgen. Luisteren naar je intuïtie. Vertrouwen op keuzes die je van daaruit maakt. Jezelf uitspreken in je bedrijf en delen wat je werkelijk vindt. Op jouw authentieke en eigen-wijze. In deze gratis masterclass ervaar je een voorproefje.

Gratis training: Soul Journaling

In dit werkboek ga je in 5 dagen aan de slag om de transformerende kracht van schrijven zelf te ervaren. Zodat je creatiever, intuïtiever en expressiever wordt en op authentieke wijze je boodschap deelt in je bedrijf.

Hand-out: content inspiratie

Een hand-out vol met content inspiratie om jou te inspireren echte verhalen te delen in je bedrijf in plaats van marketingverhalen en reclameboodschappen.

btt