Mijn account (topmenu)

Het marketingsausje ervan af halen

Door Gwyneth Leermakers

Geplaatst in

Soms vang ik een glimp op van wie ik werkelijk ben. Een pure, zuivere vorm van mezelf. Zonder facade, zonder opsmuk. Gewoon Gwyneth.

Dat is altijd het moment dat ik denk: nu stop ik er echt mee. Helemaal. Met doen alsof. Met toevoegen van opsmuk aan mijn bedrijf.

Die opsmuk heeft altijd met marketing te maken. Het voelt alsof mijn oorspronkelijke kleur een vernislaagje nodig heeft. Om de kleur nog beter uit te laten komen. Om magie toe te voegen. Om mijn bedrijf te laten shinen (o, wat heb ik een hekel aan dat woord….).

En ik wil juist van die laagjes af. En het gaat stap voor stap. Ik ben blij met de Eigenwijze Business Community. Het is een begin. Een begin van bedrijven zonder opsmuk. Pure, zuivere vorm van ondernemen.

In januari start ik met een 6-maanden traject in deze community om je te trainen in het eigen-wijze ondernemen. Juist trainen. Je leert het niet in een training waarbij je de trainer nooit te zien of te spreken krijgt. Je leert met elkaar in een veilige groep.

Niet voor een high-end prijs, wel een high-end waarde.

Meer informatie vind je hier.


Download gratis het Soul Journaling werkboek
De antwoorden écht uit jezelf halen.

Je ontvangt gratis het werkboek Soul Journaling en je krijgt elke maand een schrijfthema in je mailbox.

Deel dit bericht

No comments yet.

Geef een reactie

Reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt