Mijn account (topmenu)

Het verwezenlijken van een droom (4)

Door Gwyneth Leermakers

Geplaatst in | Tags : , ,

In deze blogserie neem ik je mee op mijn reis naar het verwezenlijken van een droom (deel 3 lees je hier).

Twijfel is een afleidingsmanoeuvre van het hoofd. Eigenlijk weet ik heel goed wat ik wil doen.

Als je twijfelt over zaken als naamgeving, kleurgebruik, website indeling, weet je dat je wordt afgeleid.

De angst van het niet goed genoeg zijn steekt de kop op. En die gaat dingen zoeken die niet perfect zijn om mij te beschermen, om te voorkomen dat ik mijn droom volg. Als ik niets doe, kan het ook niet fout gaan en word ik niet gekwetst.

Achteraf zie ik het wel. Als ik er middenin zit word ik overmand door angst. Ik voel me weer rustiger. Ik heb ook iets afgerond. Een heel klein begin van mijn grote droom. Dat kleine begin wil ik binnenkort met je gaan delen (en dit is dat kleine ding).

Lees hier verder.

Deel 1
Deel 2
Deel 3
Deel 4
Deel 5
De ontknoping

Deel dit bericht

Related Posts

No comments yet.

Geef een reactie

Reactie


btt