Mijn account (topmenu)

Gratis mini training | Schrijven vanuit je hart

Schrijven vanuit je hart – gratis 5 daagse mini training

Je hart volgen. Luisteren naar je intuïtie. Vertrouwen op keuzes die je van daaruit maakt. En een leven te leiden waarbij je betekenis ervaart in de grote, maar juist ook in de kleine dingen. Het klinkt prachtig en misschien geloof je niet eens dat het kan.

Dit brengt het…

  • Dichterbij je authentieke zelf. Zodat je bewuster bent van je ware verlangens en daar actie op onderneemt.
  • Het brengt je een onuitputbare bron van creatieve flow.
  • Het geeft je de gelegenheid om heel praktisch met je emoties en gevoelens om te gaan.

Schrijven vanuit je hart

Ik besloot niet op de een of andere dag op mijn hart te volgen. Na de geboorte van mijn eerste kind, had ik ervaren dat er zoveel wijsheid in mijn hart lag die mijn hoofd nooit kon begrijpen. Tijdens het ondernemerschap ervaarde ik hoe ik hart en hoofd kon laten samenwerken. En toen ik in 2017 mijn autobiografische roman uitbracht, wist ik dat schrijven de sleutel tot mijn hart was. Vanaf toen ben ik wat ik had ervaren in mijn hart gaan begrijpen met mijn hoofd door het studeren en oefenen van verschillende schrijfmethodes. Om uiteindelijk mijn eigen methode te ontwikkelen.

In mei start ik met een volgende ronde van de gratis mini training om je schrijven vanuit je hart te laten ervaren.

Je ontvangt de 5-daagse mini training per e-mail en er is een besloten fb groep met o.a. een live Q&A.

Doe mee en ervaar zelf de transformerende kracht van schrijven vanuit je hart.

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief om tzt data en aanmeldlink te ontvangen:

Door je aan te melden ga je akkoord met mijn privacy beleid en krijg je mijn maandelijkse themanieuwsbrief en wekelijks mijn inzichten en ervaringen met dit thema. Als je geen interesse meer hebt, kun je je afmelden wanneer je maar wilt.

btt