Mijn account (topmenu)

Moederwond | De moederwond helen en je vrouwelijk potentieel hervinden.

Moederwond

De moederwond helen en je vrouwelijk potentieel hervinden.

MOEDERWOND | wat is het?

De moederwond, wellicht heb je er weleens over gehoord en misschien ook niet. Voor mij betekent de moederwond dit: de pijn van het vrouw zijn.

Voordat ik aan mijn roman Moederwond begon, had ik nog nauwelijks van de moederwond gehoord. Tijdens het schrijven merkte ik dat de pijn van de vrouwen in de generaties voor mij van invloed was op mij. Het een van de belangrijkste dingen die mij klein hield. Wat ervoor zorgde dat ik niet deed wat ik diep vanbinnen verlangde. Dat het voelde alsof ik in een gevangenis zat, terwijl de deur open stond en ik toch niet wist hoe ik naar buiten moest.

De moederwond is iets waar nauwelijks over gesproken wordt. Terwijl het veelvuldig aanwezig is. Dat blijkt alleen al uit de reacties die ik kreeg op mijn boek. Het onder ogen komen van de moederwond, bevrijd je van het patroon wat generatie op generatie is doorgegeven.

Hoe mijn ervaring daarin is geweest, lees je in mijn boek. Hoe jouw ervaring daarin is, ga je ontdekken in deze 5-daagse zelfcoaching.

De stenen die je laat liggen,
daar struikelen je kinderen over.
(Afrikaans gezegde)

Moederwond, het boek

Voor het oog van de buitenwereld geniet Phaedra van haar perfecte leven. Succesvol en gelukkig, aan de buitenkant tenminste. Van binnen zoekt ze, al weet ze niet waar naar. Als de geboorte van haar dochter gecompliceerd verloopt, kan ze niets anders doen dan naar de schaduwkant van haar leven kijken. Hoe kan deze kant zo lang onbelicht zijn gebleven? Waarom is de wond die van generatie op generatie is doorgegeven nooit geheeld? Weet zij het familiegeheim te ontrafelen zodat ze kan ontsnappen aan het patroon en haar moederwond kan helen?

Veel vrouwen zullen herkenning vinden in dit boek. De diverse facetten die Leermakers beschrijft over de worsteling met het leven, zingeving, het zoeken naar werkelijk geluk, maken de herkenning groot. Niet elke vrouw kent weliswaar een diep familiegeheim, maar de diverse emoties zijn universeel.
Hanneke Tinor-Centi

Vrouwelijk potentieel hervinden

Het is geen nieuws dat vrouwen honderden jaren zijn onderdrukt door mannen. De pijn daarvan dragen we vandaag de dag nog. Terwijl we leven in vrijheid en volop kansen en mogelijkheden hebben als vrouw. Toch is het moeilijk om hierin je plek in te nemen. Je blijft het idee houden dat je het nooit goed doet in je rol als moeder, ondernemer en partner. Je gaat over je grenzen, legt de lat heel hoog voor jezelf en kampt met zelftwijfel.

Moederwond, zelfcoaching

In de 5-daagse zelfcoaching behorende bij mijn roman Moederwond, ga je aan de slag met schrijfoefeningen die je helpen inzicht te krijgen hoe de moederwond jou op dit moment belemmert. Het gaat er niet om dat je de schuld bij je moeder gaat zoeken, het gaat erom dat je gaat kijken naar jouw plek in jouw familie. Dat je je bevrijdt van belemmerende overtuigingen die jou tegenhouden om een authentiek leven te leiden. Zodat je de ongetemde versie van jezelf eens goed aankijkt. Jezelf veilig voelt om ruimte in te nemen en je waarheid durft te spreken.

De stenen die je laat liggen, daar struikelen je kinderen over. Dit boek vertelt precies hoe dit doorwerkt voor drie generaties vrouwen. Je beleeft het met hen mee en voelt alle emoties die hierbij komen kijken.
Marga Huis in ‘t Veld.

Roman Moederwond + 5-daagse zelfcoaching per e-mail: €9,95

Roman Moederwond ebook (epub + pdf) t.w.v. €9,95
5-daagse zelfcoaching t.w.v. €28
5 dagen zelfcoaching per e-mail
5 schrijfoefeningen
Start direct na ontvangst betaling
Tijdelijke aanbieding: €9,95 + €28 = €9,95

De schrijfster beschrijft in het boek haar eigen proces met als hoofdvraag “wie ben ik?”. Eentje die ik zelf herken en met mij waarschijnlijk vele. Ook is het een eye opener hoeveel invloed je familie heeft op die vraag en hoe oude familie-geheimen generaties mee genomen worden en hoeveel lucht het kan geven als die geheimen aan het daglicht komen. Echt een aanrader als je zelf ook worstelt met deze vragen. En worstel je daar niet mee, dan zou ik het boek ook lezen, want het is een heerlijk boek!
Femke Kuiper

btt