Mijn account (topmenu)

Over Gwyneth Leermakers

OVER | Gwyneth

Ik ben schrijfster en doe dat vanuit mijn hart. In 2017 kwam mijn autobiografische roman Moederwond uit en sindsdien heb ik ervaren hoe bevrijdend het is om jezelf uit te spreken en te delen wat je werkelijk vindt.

Schrijven is de rode draad in mijn leven, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Van dagboeken naar marketingplannen. Van de schoolkrant naar het personeelsmagazine.

Het is mijn missie om zoveel mensen te inspireren om echt eerlijk naar zichzelf te zijn. Om contact te maken met hun binnenwereld, zodat zij zich in de buitenwereld op een authentieke manier uitspreken.

Schrijven is een manier om contact te maken met je hart. Het is altijd beschikbaar en biedt zelfreflectie. Daarom ontwikkelde ik in 2019 mijn eigen schrijfmethode: Soul Journaling®.

In onze maatschappij is veel waardering voor meer, groter en beter. Ik vind dat het tijd is voor een ander geluid. Dat geluid komt vanbinnen. Luisteren naar je hart en die weg volgen. Eerlijk zijn naar jezelf. Uitspreken wat er in je leeft. Vertrouwen op je eigen-wijsheid.

Meer weten?

Wil je nog meer van mij weten, dan kun je het beste mijn boek – Moederwond – lezen. Het is een autobiografische roman. Het geeft een goed beeld van mijn persoonlijke zoektocht, het onder ogen zien van het verleden en loskomen van een familiepatroon.

Het boek is verkrijgbaar in paperback en ebook, online te bestellen bij alle boekhandels of via mijn site.

 Voor iedereen die wil leven en werken vanuit zijn authentieke natuur
en hierin een enorme shift wil creëren.

btt