Mijn account (topmenu)

PODCAST | Onuitgesproken / Als je er op je 40e achterkomt dat je introvert bent

Door Gwyneth Leermakers

Geplaatst in ,

Als je er op je 40e achterkomt dat je introvert bent. Ik dacht altijd dat ik extravert was. Zo gedroeg ik me dus ook. Toch had ik moeite met sociale situaties, al zag je dat niet aan me. Ik kon heel goed doen alsof. In deze aflevering vertel ik hoe ik dit ontdekte bij mezelf.


Download gratis het Soul Journaling werkboek

De antwoorden écht uit jezelf halen.

Je ontvangt gratis het werkboek Soul Journaling en je krijgt elke maand een schrijfthema en wekelijks echte verhalen in je mailbox.

Deel dit bericht

No comments yet.

Geef een reactie

Reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt