Mijn account (topmenu)

Q&A: Hoe maak je marketing echt leuk?

Door Gwyneth Leermakers

Geplaatst in

Elke woensdagochtend om 11.00 uur beantwoord ik een marketingvraag in mijn besloten Facebookgroep Authentiek Communiceren. Je kunt hier lid worden van de groep.

Bekijk hier de video waarin ik je twee tips geef om marketing echt leuk te maken.

 

 

In deze video vertel ik je wat het eten van een ijsje VOOR het avondeten te maken heeft met marketing. We zitten zo vast in bepaalde stramienen, dat we het vaak niet eens door hebben. Een ijsje eten voor het eten, dat doe je niet. Dat hoort niet, want dan eten je kinderen niets meer tijdens het avondeten. Als ik mijn dochtertje van de kinderopvang haal, fietsen we langs de ijswinkel. Op de terugweg stoppen we en nemen we bij goed weer een ijsje. Net voor het avondeten, maar een heerlijk moment van rust. En het fijne gevoel dat je ook hebt als je op vakantie bent. Dat is wat een ijsje eten voor ons doet. Hoe zou het zijn als je dit ook in je marketing doet? Net even anders. Een toetje VOOR het eten in plaats van erna. Denk daar eens over na.

Een tweede tip is vertel over je vak. Deel jouw passie. Neem het plezier waarmee jij doet wat jij het allerliefste doet mee in je marketing. Hoeveel anders zou marketing dan zijn? Als het niets anders is dan delen waar jij hart sneller van gaat kloppen.

Heb jij ook een vraag voor de wekelijkse Q&A? Deel deze vraag hieronder of mail mij.

 


Download gratis het Soul Journaling werkboek

De antwoorden écht uit jezelf halen.

Je ontvangt gratis het werkboek Soul Journaling en je krijgt elke maand een schrijfthema en wekelijks echte verhalen in je mailbox.

Deel dit bericht

No comments yet.

Geef een reactie

Reactie


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

btt