Mijn account (topmenu)

RELEVANT | Content die raakt. Relevant voor jouw publiek.

Inspirerend en relevant zijn zonder verkooppraatjes

Relevant is een 5-weekse training waarin je leert hoe je inspirerend en relevant bent voor jouw publiek zonder dat je je daarbij anders voor hoeft te doen. Zonder dat je het gevoel hebt een toneelstuk op te voeren. In deze training leer jij hoe je de inspiratieknop aanzet, duidelijkheid over jouw onderwerpen, een praktische leidraad om structuur aan te brengen in je verhaal en hoe je jouw boodschap overbrengt zodat deze daadwerkelijk beklijft.

Je hebt 12 weken toegang tot het trainingsmateriaal. Voor onbeperkt toegang zie het STORY | Membership hieronder.

Wat krijg je?

5 weken trainingsmateriaal

5 werkboeken

5 audioberichten

5 uitdagingen

1 werkboek met al het trainingsmateriaal

4 audioberichten met Q&A’s (ca. 3 uur).

30-90 min trainingsmateriaal per week afhankelijk van je werktempo.

Na de training

In deze training leer je stap voor stap hoe je inspirerende en relevante content maakt. Het is een combinatie van leren en doen. Elke week krijg je een uitdaging waardoor je het geleerde meteen toepast in de praktijk. De meeste deelnemers vinden het tempo van 5 weken goed te doen. Je hebt 12 weken toegang, dus mocht je wat meer tijd nodig hebben, dan is er voldoende ruimte.

Na deze training weet je hoe je de inspiratieknop aanzet, ben je in staat om content te maken die de harten van je publiek raakt. Je hebt beduidend minder tijd nodig voor het schrijven van een blog, het maken van een presentatie of het schrijven van je videoscript. Je bent relevant voor de juiste mensen op een natuurlijke manier.

Liever all inclusive?

Het lidmaatschap, STORY, biedt onbeperkt toegang tot alle workshops en trainingen voor een maandbedrag vanaf 19 euro ex. BTW.

Ik ben gesterkt in het weten dat ik mezelf mag zijn en dat juist ook nog meer mag laten zien. Dit heb ik meteen toegepast in de laatste mails uit mijn lancering en dat heeft tot twee verkopen geleid. In tegenstelling tot de vorige lancering, waarin ik meer ‘marketing’ was en dat alleen maar leidde tot heel veel uitschrijvers.
Ik vond het prettig dat het niet een ‘stap voor stap volg dit format’ training was. Maar meer om je eigen stem te vinden en te gebruiken. Goed behapbaar. Geen overload aan informatie.
Jorna Postma - ADHD coach voor vrouwen
Dit is de eerste training die doet wat het belooft en niet dat je aan het eind nog niet weet wat je nu als eerste moet doen en dan maar een duur traject start omdat daar dan misschien wel het antwoord ligt. Gwyneth is eerlijk en echt en ik wist dat dat ook mogelijk was voor mezelf alleen durfde ik dat nog niet naar buiten te brengen omdat er altijd wel mensen waren die zeiden “je moet verkopen en zeggen dat ze bij jou moeten komen” je kunt de klant niet zelf laten kiezen. Die nee moet een ja worden en bij die gedachten kreeg ik al jeuk. Want net wat Gwyneth zegt zo wil ik ook niet benaderd worden waarom zal ik het dan wel zo doen. Gwyneth geeft vertrouwen dat je het beste je hart kunt volgen.
Jacqueline Verbeek - Gewoon vrouw zijn
btt