Mijn account (topmenu)

SOUL JOURNALING | Leven en werken vanuit jouw eigen-wijsheid

Als je altijd een ander nodig hebt om ‘jezelf terug te vinden’ ben je nooit echt vrij.

Soul  Journaling is een 7-weekse training waarin je de transformerende kracht van intuïtief schrijven ervaart. Je merkt dat alle antwoorden in jezelf zitten,maar soms verborgen achter beperkende overtuigingen. Deze training geeft je een praktische leidraad om dagelijks te leven en werken vanuit je authentieke natuur. Het biedt een manier om direct om te gaan met negatieve gevoelens en de boodschap ervan te zien. Als schrijven een gewoonte wordt, geeft het je inzicht in ware verlangens, verborgen talenten en onbenut potentieel. De rode draad in jouw leven ontvouwt zich aan je.

Je hebt 12 weken toegang tot het trainingsmateriaal. Voor onbeperkt toegang zie het STORY lidmaatschap hieronder.

Wat krijg je?

7 weken trainingsmateriaal

7 e-mails met instructies

7 werkboeken

3 audio’s

2 video’s

Soul Journaling methode

Afstemoefening

2 webinaropnames + slides

2 Q&A audio’s

90-150 min trainingsmateriaal per week afhankelijk van je werktempo.

Na de training

In deze training ervaar je met een praktisch leidraad hoe je steeds meer kan leven en werken vanuit jouw eigen-wijsheid. De volgende thema’s komen aan bod: het nieuwe schrijven, vertrouwen op je eigen-wijsheid, de kracht van de schaduw, schrijven over pijn, ombuigen weerstand, durven springen en schrijven als gewoonte. De meeste deelnemers hebben naast de 7 weken nog wat extra tijd nodig. Je krijgt 12 weken toegang zodat je voldoende ruimte hebt.

Na deze training heb je meer helderheid over jouw ware verlangens, een uitlaatklep voor negatieve ervaringen zodat je ze kan loslaten, weet je beter wat nu typisch jij is en heb je inzicht in de rode draad van je (levens)verhaal en ben je in staat patronen te doorbreken. Als schrijven een gewoonte is, vertrouw je op jouw eigen-wijsheid en maak je authentieke keuzes.

Liever all inclusive?

Het lidmaatschap, STORY, biedt onbeperkt toegang tot alle workshops en trainingen voor een maandbedrag vanaf 19 euro ex. BTW.

Ik merk dat ik mijn gevoelens beter onder woorden kan brengen en zelfs beter in mijn vel zit.
Deelnemer Soul Journaling
Ik ervaar meer openheid en vrijheid.
Deelnemer Soul Journaling
Het beste vond ik dat ik dieper ging dan ik me kon voorstellen. Eindelijk iets wat je zelf kan doen en geen ander voor nodig hebt.
Deelnemer Soul Journaling
btt