Mijn account (topmenu)

STORY | Community

STORY | Community

Een community voor Soul, Truth, Outspoken, Relevant, You.

Word lid / 24,5 euro

Lieve jij,

Jij wilt gezien en gehoord worden. Je doet hard je best en toch is het nooit genoeg. De kritische stemmen in je hoofd bepalen wat je volgende stap is. En het levert nooit op wat je ten diepste verlangt: bevlogenheid, flow, creatieve energie, hartsverbinding, thuis zijn.

Er huist kennis, wijsheid en ervaring in jou. Er komt steeds meer bij, maar het treedt nauwelijks naar buiten. Alsof een onzichtbare hand je keel dichtknijpt, zodra je jouw visie, kennis en ideeën wilt delen. Je slikt je woorden weer en je bent weer onzichtbaar. Niet gehoord. Niet gezien.

Het is tijd om de donkere gedachten die je ’s nachts van je slaap beroven onder ogen te zien. Het zenuwachtige gevoel in je buik. De angst of je onderneming wel ooit succesvol zal zijn. Het gevoel alsof je vanbinnen ontploft, maar je geen manier hebt om er uitdrukking aan te geven. Het vreet aan je. Je raakt uitgeput.

Het is tijd om de hand van je keel te halen. Om jouw eigen en unieke verhalen (ja, dat zijn ze) te gaan delen met de wereld. Om je creatieve energie weer te laten stromen. Om geïnspireerd te raken en anderen te inspireren. Om zichtbaar te zijn. Jouw authentieke stem te vinden, jouw boodschap op eigen-wijze delen, jouw verhalen vanbinnen naar buiten vertellen.

Leven, werken en creëren vanuit authenticiteit. Dat is mijn waarom. Dan voel ik me verbonden. Dan heeft wat ik doe betekenis. En daarom heb ik STORY | Community opgericht.

STORY | Community
Leven, werken en creëren vanuit authenticiteit

S.T.O.R.Y. staat voor:

Soul: luisteren naar de fluisteringen van je ziel, helderheid over je zielsmissie en leven vanuit je authentieke verlangens.

Truth: je authentieke stem vinden en je waarheid durven spreken.

Outspoken: uitgesproken zijn zodat de juiste mensen jou zien en horen.

Relevant: weten wat er voor jou toe doet, want dat is vanzelf relevant voor jouw publiek.

You: je eigenheid gaan zien, waarderen en durven laten zien. Vrij om jezelf te zijn.

Hoe en wat?

Elke maand een thema zoals: voluit zichtbaar zijn, waarheid, plezier, versimpelen en overgave.

Er zijn elke maand oefeningen: verkenning van het thema, schrijfritueel, members only podcast voor motivatie, een affirmatie, wekelijks schrijfrecept, een leidraad voor verdieping en twee online schrijfdagen.

Je gaat het thema voor jezelf verkennen aan de hand van het schrijfritueel. Dit is een begeleid schrijven met journal vragen voor verdieping. Hiermee maak je patronen zichtbaar, doorbreek je blokkades en worden ware verlangens zichtbaar.

Naast het maandthema heb je toegang tot mijn beste 3 online programma’s:
Soul Journaling t.w.v. 495 euro: je ervaart het transformerend effect van intuïtief schrijven in verbinding met je essentie en voorbij belemmerende overtuigingen.
Relevant t.w.v. 195 euro: content creëren die raakt en relevant is voor jouw publiek.
Unfold your story t.w.v. 95 euro: persoonlijke verhalen voor je laten werken in je bedrijf.

Ik heb een bibliotheek voor je gemaakt waarin ik praktische online trainingen en workshops deel over: business (online ondernemen, marketing), storytelling en journaling.

Mijn community bestaat sinds 2018. Het is een fijne groep van gelijkgestemden, moedige mensen die verhalen durven delen die ze nog niet eerder deelden. Die elkaar steunen en ruimte geven. Voor mij is het een voorbeeld dat hartsverbinding ook online mogelijk is.

Toen ik in 2014 begon met online ondernemen, droomde ik van een community als deze. Ik zag mezelf zitten aan een grote tafel. Notitieboeken op tafel, pennen in de hand. Verbondenheid, open voor magie, lichtheid en sereniteit. Een ritueel met voeten op de grond. Een plek waar iedereen zijn eigenheid mag herontdekken en kan laten zien.

Jij bent welkom. Doe je mee?

Liefs,

Gwyneth

LIDMAATSCHAP | Opties

 

 

6 MAANDEN

32,5 euro ex BTW/maand*

Je bent 6 maanden lid.

word lid

 

 

1 JAAR

24,5  euro ex BTW/maand*

Je bent 1 jaar lid.

word lid

 

 

LIFETIME

999 EURO ex. BTW  eenmalig 

Je hebt lifetime access*.

word lid

*Als je een 6 maanden of 1 jaar lidmaatschap koopt, verplicht je je tot de volledige betaling van respectievelijk; 195 euro ex BTW (6 maanden) en 295 euro ex BTW (1 jaar). Na de abonnementsperiode heb je de mogelijkheid je abonnement op te zeggen of te laten doorlopen voor dezelfde prijs als je bent ingestapt. Als je kiest voor lifetime heb je onbeperkt toegang zolang het membership bestaat.

Ik ben dankzij de community eindelijk gestart met journalling. Ook dat was ik al heel lang van plan maar wist niet goed hoe ik moest starten. In de community staat een duidelijk stappenplan en wordt alles duidelijk door Gwyneth uitgelegd.
Jolanda Grevers
Het was een verademing om te leren dat er ook een andere manier is die mij veel beter ligt. Die écht vanuit mijzelf komt. Die veel minder moeite kost en waarbij ik mij veel vrijer voel om te delen vanuit wie ik ben.
Mandy Visser
Schrijven was voor mij niet vanzelfsprekend. Met vallen en opstaan, het vertrouwen en de tips van Gwyneth durf ik deze reis aan. Daarom kijk ik uit naar lessen die nog komen.
Jolanda Webb-Wijnen / Textielkeuken
Ik ben gesterkt in het weten dat ik mezelf mag zijn en dat juist ook nog meer mag laten zien. Dit heb ik meteen toegepast in de laatste mails uit mijn lancering en dat heeft tot twee verkopen geleid. In tegenstelling tot de vorige lancering, waarin ik meer ‘marketing’ was en dat alleen maar leidde tot heel veel uitschrijvers.
Jorna Postma - ADHD coach voor vrouwen

FAQ | Meest gestelde vragen

Tijdens je lidmaatschap heb je toegang tot alle online trainingen en workshops. Dat geldt ook voor nieuwe trainingen en workshops. Met een gebruikersnaam en wachtwoord log je in op een membershipwebsite. Daar vind je alle trainingen. Gedurende jouw lidmaatschap heb je ook toegang tot de besloten Facebookgroep.

Via jouw accountpagina gwynethleermakers.nl/mijn-account kun je het abonnement zelf opzeggen. Vanaf het moment dat je opzegt heb je toegang tot de vervaldatum. De betaling is meteen stopgezet zodra je opzegt.

Het lidmaatschap is ook beschikbaar voor Belgische klanten. De betaling kan via Bancontact of Paypal.

Het lidmaatschap is bedoeld om je tijd te laten besparen als het gaat om het maken van content. Aanvullend kun je trainingen en workshops volgen. De variëren van intensiteit. Begin met deelname aan de Content Creëer dagen. Zo ga je direct aan de slag met het schrijven van content en boek je meteen resultaat. Van daaruit kun je aanvullende trainingen en workshops gaan volgen.

Het lidmaatschap is voor ondernemers die authentiek hun boodschap willen delen.

Voor ondernemers helpt STORY om hun boodschap helder te krijgen, relevante en inspirerende content maken, verhalen inzetten voor hun bedrijf en meer eigenheid in hun bedrijf te leggen waardoor ze zichtbaar zijn voor de juiste mensen.

Voor ondernemers die ook schrijver in spé zijn helpt STORY om in te tappen op je eigen inspiratiebron, om te schrijven vanuit je hart. Bovenal biedt het een alternatief als schrijven vanuit een stappenplan niet lukt. Of als je voelt dat je wilt schrijven, maar het tot op heden nog niet is gelukt. Of je weet dat je wilt schrijven, maar hebt nog geen idee waarover. Kortom je bent vastgelopen op cursussen die je vooral laten schrijven met je hoofd. Dan is STORY het alternatief om je te laten schrijven vanuit je hart.

Voor ondernemers die zoekende zijn. Dat is niet zo’n leuk woord, maar toch zijn we allemaal zoekers. Meestal zoeken we in de buitenwereld. Weer een nieuwe huisstijl, een nieuw idee voor een product, een nieuwe relatie of een nieuw huis. Meestal is de bevrediging van korte duur en zijn we weer toe aan het volgende nieuwe ding. Met als gevolg dat we een constant onbevredigend gevoel ervaren. Met STORY ervaar je hoe het is om je meer op je binnenwereld te richten en van daaruit keuzes te maken. Je begint in elk geval met het ervaren wat jouw werkelijke verlangens zijn, los van je omgeving. En dan transformeer je van zoeker naar vinder.

Na je lidmaatschapsperiode krijg je een mail waarin je de keuze hebt om je lidmaatschap te beëindigen of door te laten lopen. Het lidmaatschap wordt dus niet stilzwijgend verlengd.

STORY | Community is een all inclusive membership met:

Maandelijkse themagids
Thema voor verbinding met je authentieke natuur en om je boodschap helder naar buiten uit te dragen.

Schrijfoefeningen
Schrijfoefeningen passend bij het maandelijkse thema. Je hebt onbeperkt toegang tot alle schrijfoefeningen.

Members only podcast
Podcast voor verdieping van het thema met een persoonlijk verhaal, extra toelichting of praktische begeleiding.

Mijn favoriet
Aansluitend bij het maandthema wordt er een ebook, werkboek, online training, workshop uitgelicht. Zodat je nog meer haalt uit het maandthema.

Schrijfdagen
Elke maand zijn er twee schrijfdagen. Je werkt online samen met andere leden aan je schrijfproject voor optimale support en directe feedback.

Maandelijkse e-mail
Elke 1e van de maand ontvang je een e-mail met de introductie van het nieuwe thema. Zodat je precies weet waar je kan beginnen en dat je niets mist.

Soul Journaling
In deze 7-weekse online training t.w.v. 495 euro ervaar je hoe je antwoorden in jezelf vindt voorbij beperkende overtuigingen. Dit werkt door in alle facetten van je leven, zoals werk, relaties en gezondheid.

Unfold Your S.T.O.R.Y.
Persoonlijke verhalen zorgen voor emotionele verbinding met de ander. In deze 7-weekse training t.w.v. 295 euro leer je hoe jouw persoonlijk verhaal in jouw bedrijf de verbinding kan maken met jouw klant.

Relevant
In deze 5-weekse online training t.w.v. 195 euro leer je hoe je inspirerende content maakt en deelt die relevant is voor jouw klant. Zodat je nooit meer zonder inspiratie zit en klanten krijgt met content.

Bibliotheek
Diverse trainingen en workshops over de thema’s: business, storytelling en journaling.

Community
Verbind je met andere leden in de besloten Facebookgroep waar je jouw verhaal kan delen, vragen kan stellen en ondersteuning krijgt.

Marketing Masterclass
Een serie marketing masterclasses waarin je alles leert wat je nodig hebt over marketing voor een succesvolle business.

btt