Mijn account (topmenu)

STORY | Membership

STORY | Membership

All inclusive membership waarbij je toegang hebt tot alle workshops en trainingen, besloten Facebookgroep en ondersteuning met een maandelijkse themagids.

Word lid / 15 euro

Helderheid over wie je bent, wat jou uniek maakt en wat jouw eigen-wijze is.

Doorbreken van mentale blokkades en weerstand bij jezelf uitspreken.

Verbinden met je authentieke natuur en van daaruit keuzes maken.

Schrijven vanuit je hart en met vertrouwen je eigenheid laten zien.

In mijn workshops ontdek en ervaar je de transformerende kracht van journaling.

Jouw gedachten op papier zetten is de eerste stap naar verandering. Als journaling een gewoonte is, ervaar je verbinding met je authentieke natuur, laat je gevoelens toe, ervaar je meer helderheid en focus en een verbetering in je creatieve flow

 Voor iedereen die wil leven en werken vanuit zijn authentieke natuur
en hierin een enorme shift wil creëren.

Ik ben dankzij de community eindelijk gestart met journalling. Ook dat was ik al heel lang van plan maar wist niet goed hoe ik moest starten. In de community staat een duidelijk stappenplan en wordt alles duidelijk door Gwyneth uitgelegd.
Jolanda Grevers
Het was een verademing om te leren dat er ook een andere manier is die mij veel beter ligt. Die écht vanuit mijzelf komt. Die veel minder moeite kost en waarbij ik mij veel vrijer voel om te delen vanuit wie ik ben.
Mandy Visser

LIDMAATSCHAP | Opties

 

 

3 MAANDEN

25 euro ex BTW/maand*

Je bent 3 maanden lid.

word lid

 

 

6 MAANDEN

19 euro ex BTW/maand*

Je bent 6 maanden lid.

word lid

 

 

1 JAAR

15 euro ex BTW/maand*

Je bent 1 jaar lid.

word lid

*Verkoop is definitief. Resituties zijn niet mogelijk. Als je een 3 maanden, 6 maanden of 1 jaar lidmaatschap koopt, verplicht je je tot de volledige betaling van respectievelijk; 75 euro ex BTW (3 maanden) 114 euro ex BTW (6 maanden) en 180 euro ex BTW (1 jaar). Na de abonnementsperiode wordt je lidmaatschap automatisch verlengd. Het lidmaatschap is door jezelf met 1 klik op te zeggen.

FAQ | Meest gestelde vragen

Tijdens je lidmaatschap heb je toegang tot alle online trainingen en workshops. Dat geldt ook voor nieuwe trainingen en workshops. Met een gebruikersnaam en wachtwoord log je in op een membershipwebsite. Daar vind je alle trainingen. Gedurende jouw lidmaatschap heb je ook toegang tot de besloten Facebookgroep.

Via jouw accountpagina gwynethleermakers.nl/mijn-account kun je het abonnement zelf opzeggen. Vanaf het moment dat je opzegt heb je toegang tot de vervaldatum. De betaling is meteen stopgezet zodra je opzegt.

Het lidmaatschap is ook beschikbaar voor Belgische klanten. De betaling kan via Bancontact of Paypal.

Het lidmaatschap is bedoeld om je tijd te laten besparen als het gaat om het maken van content. Aanvullend kun je trainingen en workshops volgen. De variëren van intensiteit. Begin met deelname aan de Content Creëer dagen. Zo ga je direct aan de slag met het schrijven van content en boek je meteen resultaat. Van daaruit kun je aanvullende trainingen en workshops gaan volgen.

btt