Mijn account (topmenu)

STORY | Membership

STORY | Membership

All inclusive membership waarbij je toegang hebt tot alle workshops en trainingen, besloten Facebookgroep en ondersteuning met een maandelijkse themagids.

Word lid / 19 euro

Helderheid over wie je bent, wat jou uniek maakt en wat jouw eigen-wijze is.

Doorbreken van mentale blokkades en weerstand bij jezelf uitspreken.

Verbinden met je authentieke natuur en van daaruit keuzes maken.

Schrijven vanuit je hart en met vertrouwen je eigenheid laten zien.

In mijn workshops ervaar je de transformerende kracht van schrijven vanuit je hart

Een marathon loop je niet door een keer een hardloopcursus te volgen. Zo is het ook met schrijven vanuit je hart. Ik begeleid je voor de periode van een (half)jaar maandelijks met een thema en met online schrijfdagen. Zo blijf je gemotiveerd en krijg je ook de beste resultaten. Je zult merken dat je steeds meer helder hebt wat ware verlangens zijn, jezelf vaker durft uit te spreken en zelden zonder inspiratie zit.

 Voor ondernemers die willen leven en werken vanuit authenticiteit
en hierin een enorme shift willen creëren.

Ik ben dankzij de community eindelijk gestart met journalling. Ook dat was ik al heel lang van plan maar wist niet goed hoe ik moest starten. In de community staat een duidelijk stappenplan en wordt alles duidelijk door Gwyneth uitgelegd.
Jolanda Grevers
Het was een verademing om te leren dat er ook een andere manier is die mij veel beter ligt. Die écht vanuit mijzelf komt. Die veel minder moeite kost en waarbij ik mij veel vrijer voel om te delen vanuit wie ik ben.
Mandy Visser
Schrijven was voor mij niet vanzelfsprekend. Met vallen en opstaan, het vertrouwen en de tips van Gwyneth durf ik deze reis aan. Daarom kijk ik uit naar lessen die nog komen.
Jolanda Webb-Wijnen / Textielkeuken
Ik ben gesterkt in het weten dat ik mezelf mag zijn en dat juist ook nog meer mag laten zien. Dit heb ik meteen toegepast in de laatste mails uit mijn lancering en dat heeft tot twee verkopen geleid. In tegenstelling tot de vorige lancering, waarin ik meer ‘marketing’ was en dat alleen maar leidde tot heel veel uitschrijvers.
Jorna Postma - ADHD coach voor vrouwen

LIDMAATSCHAP | Opties

 

 

6 MAANDEN

24 euro ex BTW/maand*

Je bent 6 maanden lid.

word lid

 

 

1 JAAR

19 euro ex BTW/maand*

Je bent 1 jaar lid.

word lid

 

 

LIFETIME

999 EURO ex. BTW  eenmalig 

Je hebt lifetime access*.

word lid

*Als je een 6 maanden of 1 jaar lidmaatschap koopt, verplicht je je tot de volledige betaling van respectievelijk; 144 euro ex BTW (6 maanden) en 228 euro ex BTW (1 jaar). Na de abonnementsperiode heb je de mogelijkheid je abonnement op te zeggen of te laten doorlopen voor dezelfde prijs. Als je kiest voor lifetime heb je onbeperkt toegang zolang het membership bestaat.

Wat krijg je?

Maandelijkse themagids
Thema voor verbinding met je authentieke natuur en om je boodschap helder naar buiten uit te dragen.

Schrijfoefeningen
Schrijfoefeningen passend bij het maandelijkse thema. Je hebt onbeperkt toegang tot alle schrijfoefeningen.

Members only podcast
Podcast voor verdieping van het thema met een persoonlijk verhaal, extra toelichting of praktische begeleiding.

Mijn favoriet
Aansluitend bij het maandthema wordt er een ebook, werkboek, online training, workshop uitgelicht. Zodat je nog meer haalt uit het maandthema.

Schrijfdagen
Elke maand zijn er twee schrijfdagen. Je werkt online samen met andere leden aan je schrijfproject voor optimale support en directe feedback.

Maandelijkse e-mail
Elke 1e van de maand ontvang je een e-mail met de introductie van het nieuwe thema. Zodat je precies weet waar je kan beginnen en dat je niets mist.

Soul Journaling
In deze 7-weekse online training ervaar je hoe je antwoorden in jezelf vindt voorbij beperkende overtuigingen. Dit werkt door in alle facetten van je leven, zoals werk, relaties en gezondheid.

Unfold Your S.T.O.R.Y.
Persoonlijke verhalen zorgen voor emotionele verbinding met de ander. In deze 7-weekse training leer je hoe jouw persoonlijk verhaal in jouw bedrijf de verbinding kan maken met jouw klant.

Relevant
In deze 5-weekse online training leer je hoe je inspirerende content maakt en deelt die relevant is voor jouw klant. Zodat je nooit meer zonder inspiratie zit en klanten krijgt met content.

Workshop Storytelling
Workshop waarin je gaat ervaren wat jouw unieke kracht  is en hoe je dat naar buiten brengt in een verhaal. Dit is storytelling vanuit het hart.

Community
Verbind je met andere leden in de besloten Facebookgroep waar je jouw verhaal kan delen, vragen kan stellen en ondersteuning krijgt.

Nieuwe trainingen
Als lid mag je onbeperkt deelnemen aan alle nieuwe trainingen en workshops. Alle trainingen zijn doorlopend te volgen en met een gezamenlijke startdatum.

FAQ | Meest gestelde vragen

Tijdens je lidmaatschap heb je toegang tot alle online trainingen en workshops. Dat geldt ook voor nieuwe trainingen en workshops. Met een gebruikersnaam en wachtwoord log je in op een membershipwebsite. Daar vind je alle trainingen. Gedurende jouw lidmaatschap heb je ook toegang tot de besloten Facebookgroep.

Via jouw accountpagina gwynethleermakers.nl/mijn-account kun je het abonnement zelf opzeggen. Vanaf het moment dat je opzegt heb je toegang tot de vervaldatum. De betaling is meteen stopgezet zodra je opzegt.

Het lidmaatschap is ook beschikbaar voor Belgische klanten. De betaling kan via Bancontact of Paypal.

Het lidmaatschap is bedoeld om je tijd te laten besparen als het gaat om het maken van content. Aanvullend kun je trainingen en workshops volgen. De variëren van intensiteit. Begin met deelname aan de Content Creëer dagen. Zo ga je direct aan de slag met het schrijven van content en boek je meteen resultaat. Van daaruit kun je aanvullende trainingen en workshops gaan volgen.

Het lidmaatschap is voor ondernemers die authentiek hun boodschap willen delen.

Voor ondernemers helpt STORY om hun boodschap helder te krijgen, relevante en inspirerende content maken, verhalen inzetten voor hun bedrijf en meer eigenheid in hun bedrijf te leggen waardoor ze zichtbaar zijn voor de juiste mensen.

Voor ondernemers die ook schrijver in spé zijn helpt STORY om in te tappen op je eigen inspiratiebron, om te schrijven vanuit je hart. Bovenal biedt het een alternatief als schrijven vanuit een stappenplan niet lukt. Of als je voelt dat je wilt schrijven, maar het tot op heden nog niet is gelukt. Of je weet dat je wilt schrijven, maar hebt nog geen idee waarover. Kortom je bent vastgelopen op cursussen die je vooral laten schrijven met je hoofd. Dan is STORY het alternatief om je te laten schrijven vanuit je hart.

Voor ondernemers die zoekende zijn. Dat is niet zo’n leuk woord, maar toch zijn we allemaal zoekers. Meestal zoeken we in de buitenwereld. Weer een nieuwe huisstijl, een nieuw idee voor een product, een nieuwe relatie of een nieuw huis. Meestal is de bevrediging van korte duur en zijn we weer toe aan het volgende nieuwe ding. Met als gevolg dat we een constant onbevredigend gevoel ervaren. Met STORY ervaar je hoe het is om je meer op je binnenwereld te richten en van daaruit keuzes te maken. Je begint in elk geval met het ervaren wat jouw werkelijke verlangens zijn, los van je omgeving. En dan transformeer je van zoeker naar vinder.

Na je lidmaatschapsperiode krijg je een mail waarin je de keuze hebt om je lidmaatschap te beëindigen of door te laten lopen. Het lidmaatschap wordt dus niet stilzwijgend verlengd.

btt