Mijn account (topmenu)

STORY | Community

STORY | COMMUNITY

Een community voor Soul, Truth, Outspoken, Relevant, You.

S.T.O.R.Y. staat voor:

Soul:
leven vanuit je authentieke verlangens.

Truth:
je waarheid (h)erkennen en durven uitspreken.

Outspoken:
uitgesproken durven zijn bij alles en iedereen.

Relevant:
jouw verhaal doet ertoe voor jouw publiek.

You:
je eigenheid waarderen en laten zien.

Jij wilt gezien en gehoord worden. Je doet hard je best en toch is het nooit genoeg. De kritische stemmen in je hoofd bepalen wat je volgende stap is. En het levert nooit op wat je ten diepste verlangt: bevlogenheid, flow, creatieve energie, hartsverbinding, thuis zijn.

Er huist kennis, wijsheid en ervaring in jou. Er komt steeds meer bij, maar het treedt nauwelijks naar buiten. Alsof een onzichtbare hand je keel dichtknijpt, zodra je jouw visie, kennis en ideeën wilt delen. Je slikt je woorden weer en je bent weer onzichtbaar. Niet gehoord. Niet gezien.

Het is tijd om de donkere gedachten die je ’s nachts van je slaap beroven onder ogen te zien. Het zenuwachtige gevoel in je buik. De angst of je onderneming wel ooit succesvol zal zijn. Het gevoel alsof je vanbinnen ontploft, maar je geen manier hebt om er uitdrukking aan te geven. Het vreet aan je. Je raakt uitgeput.

Het is tijd om de hand van je keel te halen. Om jouw eigen en unieke verhalen (ja, dat zijn ze) te gaan delen met de wereld. Om je creatieve energie weer te laten stromen. Om geïnspireerd te raken en anderen te inspireren. Om zichtbaar te zijn. Jouw authentieke stem te vinden, jouw boodschap op eigen-wijze delen, jouw verhalen vanbinnen naar buiten vertellen.

Leven, werken en creëren vanuit authenticiteit. Dat is mijn waarom. Dan voel ik me verbonden. Dan heeft wat ik doe betekenis. En daarom heb ik STORY | Community opgericht.

Jij bent welkom. Doe je mee?

Liefs,

Gwyneth

LIDMAATSCHAP | Opties

 

 

6 MAANDEN

195 euro incl. BTW/6 maanden*

Je bent 6 maanden lid.

word lid

 

 

1 JAAR

295 euro incl. BTW/jaar

Je bent 1 jaar lid.

word lid

 

 

LIFETIME

999 EURO incl. BTW  eenmalig 

Je hebt lifetime access*.

word lid

*Als je kiest voor een 6 maanden lidmaatschap, betaal je per maand en verplicht je je tot de volledige betaling van 195 euro incl. BTW.  Na de abonnementsperiode heb je de mogelijkheid je abonnement op te zeggen of te laten doorlopen voor dezelfde prijs als je bent ingestapt. Als je kiest voor lifetime heb je onbeperkt toegang zolang het membership bestaat.

Ik ben dankzij de community eindelijk gestart met journalling. Ook dat was ik al heel lang van plan maar wist niet goed hoe ik moest starten. In de community staat een duidelijk stappenplan en wordt alles duidelijk door Gwyneth uitgelegd.
Jolanda Grevers
Het was een verademing om te leren dat er ook een andere manier is die mij veel beter ligt. Die écht vanuit mijzelf komt. Die veel minder moeite kost en waarbij ik mij veel vrijer voel om te delen vanuit wie ik ben.
Mandy Visser
Schrijven was voor mij niet vanzelfsprekend. Met vallen en opstaan, het vertrouwen en de tips van Gwyneth durf ik deze reis aan. Daarom kijk ik uit naar lessen die nog komen.
Jolanda Webb-Wijnen / Textielkeuken
Ik ben gesterkt in het weten dat ik mezelf mag zijn en dat juist ook nog meer mag laten zien. Dit heb ik meteen toegepast in de laatste mails uit mijn lancering en dat heeft tot twee verkopen geleid. In tegenstelling tot de vorige lancering, waarin ik meer ‘marketing’ was en dat alleen maar leidde tot heel veel uitschrijvers.
Jorna Postma - ADHD coach voor vrouwen
Ik vind dat je mooi werk verricht. Het helpt me echt verder.
In een ondernemerswereld van presteren, doe-modus en op een podium inspringen ben jij een verademing.
Nathalie Theys - Nooit meer op dieet

STORY | Community is een all inclusive membership met:

Maandelijkse themagids
Een maandthema zoals: voluit zichtbaar zijn, waarheid, plezier, versimpelen en overgave. Je hebt onbeperkt toegang tot alle maandthema’s.

Het Schrijfritueel
Het schrijfritueel (uit de Soul Journaling formule) passend bij het maandelijkse thema ter verkenning en verdieping van het thema.

Members only podcast
Podcast voor verdieping van het thema met een persoonlijk verhaal, extra toelichting of praktische begeleiding.

Mijn favoriet
Aansluitend bij het maandthema wordt er een ebook, werkboek, online training, workshop uitgelicht. Zodat je nog meer haalt uit het maandthema.

Schrijfdagen
Elke maand zijn er twee schrijfdagen. Ik start de dag om 9 uur met een (live) video en ben de hele dag in de Facebookgroep aanwezig voor support en begeleiding.

Maandelijkse e-mail
Elke 1e van de maand ontvang je een e-mail met de introductie van het nieuwe thema. Zodat je precies weet waar je kan beginnen en dat je niets mist.

Soul Journaling
In deze 7-weekse online training t.w.v. 495 euro leer je mijn Soul Journaling™ formule en ervaar je hoe je antwoorden in jezelf vindt voorbij beperkende overtuigingen. Dit werkt door in alle facetten van je leven, zoals werk, relaties en gezondheid.

Unfold Your S.T.O.R.Y.
Persoonlijke verhalen zorgen voor emotionele verbinding met de ander. In deze 7-weekse training t.w.v. 295 euro leer je hoe jouw persoonlijk verhaal in jouw bedrijf de verbinding kan maken met jouw klant.

Relevant
In deze 5-weekse online training t.w.v. 195 euro leer je hoe je inspirerende content maakt en deelt die relevant is voor jouw klant. Zodat je nooit meer zonder inspiratie zit en klanten krijgt met content.

Bibliotheek
Diverse trainingen en workshops over de thema’s: business, storytelling en journaling met praktische formats en werkboeken zodat je direct aan de slag kan.

Community
Verbind je met andere leden in de besloten Facebookgroep waar je jouw verhaal kan delen, vragen kan stellen en ondersteuning krijgt.

Marketing Masterclass
Een serie marketing masterclasses waarin je alles leert wat je nodig hebt om een succesvol marketing systeem op te zetten.

Vraag & Antwoord
De mogelijkheid om al je vragen te stellen (en antwoord te krijgen) in de besloten Facebookgroep.

Nieuwe trainingen
Gratis deelname aan alle online trainingen en workshops die ik geef.

Kleinschalige bijeenkomsten
Korting op deelname aan de kleinschalige bijeenkomsten (max 8 personen).

FAQ | Meest gestelde vragen

Tijdens je lidmaatschap heb je toegang tot alle online trainingen en workshops. Dat geldt ook voor nieuwe trainingen en workshops. Met een gebruikersnaam en wachtwoord log je in op een membershipwebsite. Daar vind je alle trainingen. Gedurende jouw lidmaatschap heb je ook toegang tot de besloten Facebookgroep.

Via jouw accountpagina gwynethleermakers.nl/mijn-account kun je het abonnement zelf opzeggen. Vanaf het moment dat je opzegt heb je toegang tot de vervaldatum. De betaling is meteen stopgezet zodra je opzegt. Je kan ook altijd opzeggen door een mail te sturen naar [email protected] Heb je een jaarabonnement? Dan krijg je voor de vervaldatum een mail met de optie verlengen of opzeggen.

Het lidmaatschap is ook beschikbaar voor Belgische klanten. De betaling kan via Bancontact of Paypal.

Het lidmaatschap is bedoeld om je tijd te laten besparen als het gaat om bijvoorbeeld het schrijven van content. Doordat schrijven een gewoonte wordt, ervaar je meer inspiratie en schrijf je moeiteloos content. Aanvullend kun je trainingen en workshops volgen. De variëren van intensiteit. Begin met deelname aan de schrijfdagen. Zo ga je direct aan de slag met het schrijven boek je meteen resultaat. Van daaruit kun je aanvullende trainingen en workshops gaan volgen.

Het lidmaatschap is voor jou als jij je hart wilt volgen.

Ben je ondernemer? Dan helpt STORY jou om jouw boodschap helder te krijgen, relevante en inspirerende content te maken en verhalen inzetten voor je bedrijf. Meer eigenheid in je bedrijf te leggen en zichtbaar zijn voor de juiste mensen.

Wil je jouw verhaal delen? Bijvoorbeeld in een boek of een lezing. Dan helpt STORY jou om in te tappen op je eigen inspiratiebron, om te schrijven vanuit je hart. Bovenal biedt het een alternatief als schrijven vanuit een stappenplan niet lukt. Of als je voelt dat je wilt schrijven, maar het tot op heden nog niet is gelukt. Of je weet dat je wilt schrijven, maar hebt nog geen idee waarover. Kortom je bent vastgelopen op cursussen die je vooral laten schrijven met je hoofd. Dan is STORY het alternatief om je te laten schrijven vanuit je hart.

Ben jij zoekende? Dat is niet zo’n leuk woord, maar toch zijn we allemaal zoekers. Meestal zoeken we in de buitenwereld. Weer een nieuwe huisstijl, een nieuw idee voor een product, een nieuwe relatie of een nieuw huis. Meestal is de bevrediging van korte duur en zijn we weer toe aan het volgende nieuwe ding. Met als gevolg dat we een constant onbevredigend gevoel ervaren. Met STORY ervaar je hoe het is om je meer op je binnenwereld te richten en van daaruit keuzes te maken. Je begint in elk geval met het ervaren wat jouw werkelijke verlangens zijn, los van je omgeving. En dan transformeer je van zoeker naar vinder.

Na je lidmaatschapsperiode krijg je een mail waarin je de keuze hebt om je lidmaatschap te beëindigen of door te laten lopen. Het lidmaatschap wordt dus niet stilzwijgend verlengd.

Omdat het een all-inclusive membership is, heb je toegang tot al mijn online trainingen en workshops. Het lidmaatschap wordt dus telkens meer waard. Dat betekent dat ook de prijs omhoog gaat. Echter gaat de prijs nooit omhoog voor bestaande leden. Dus het bedrag waarop jij bent ingestapt, behoud jij gedurende jouw hele lidmaatschapsperiode. Zelfs als de prijs inmiddels is verdrievoudigd.

btt