Mijn account (topmenu)

STORY Schrijfworkshop | Find your voice. Share your story.

Find your voice. Share your story.

Jij hebt veel kennis en wijsheid. Er zijn niet veel mensen die jou nog iets nieuws kunnen vertellen over jouw vak- en interessegebied. En toch lukt het je niet om dit naar buiten toe uit te dragen. Er zit nog een rem op. Alsof je telkens vol gas vooruit wil en dan zelf op de rem trapt. Het voelt alsof je je inhoudt. Terwijl je om je heen jouw ideeën werkelijkheid ziet worden. Anderen doen het gewoon, lijkt het. Wanneer ga jij het nu doen? Wanneer ga jij jouw eigen, unieke stem vinden? Wanneer ga jij jouw verhaal delen?

Programma

Het programma ziet er zo uit

10.30 uur aanvang
11.00 – 13.00 uur: schrijfritueel
13.00 – 14.00 uur: lunch (inclusief)
14.00 – 16.00 uur: praktische vertaling
16.00 – 16.30 uur: afsluiting

Datum: donderdag 10 september 2020
Locatie: de Schalm Berkel-Enschot

Zelf meenemen: notitieboek en fijne pen
Maximaal 10 deelnemers (nog 2 plaatsen beschikbaar)

STORY staat voor
Soul
Truth
Outspoken
Relevant
You

Je gaat kijken naar het verhaal dat jij te vertellen hebt, je gaat ervaren wat jouw unieke stem is en je gaat er ook praktisch mee aan de slag. Zodat je weet hoe je jouw verhaal naar buiten kan brengen.

Deze workshop is voor jou als je ondernemer bent, een boek wil schrijven of jezelf wilt leren coachen met behulp van schrijven.

Het was een échte eye-opener om van Gwyneth te leren dat het niet alleen gaat om meer, beter en harder duwen om je product te kunnen verkopen. Om nog meer (geforceerd) zichtbaar te moeten zijn om je product aan de ‘man’ te brengen. Een methode die voor mij totaal niet werkte. Mij niet past. Het was dan ook een verademing om te leren dat er ook een andere manier is die mij veel beter ligt. Die écht vanuit mijzelf komt. Die veel minder moeite kost en waarbij ik mij veel vrijer voel om te delen vanuit wie ik ben.
Mandy Visser - Bloom for life
btt