Mijn account (topmenu)

Storytelling | 5-daagse

Storytelling | Training

Jouw verhaal doet ertoe.

Informatie is overal. Het is zelfs gratis. Mensen hebben niet nog een gratis ebook nodig of een gratis training. Alles wat je wilt weten, kun je googelen.

Wat hebben ze wel nodig? Iemand die informatie voor ze filtert. Iemand die alleen relevante informatie geeft. Iemand die ze inspireert. Iemand die ze vertrouwen. Iemand zoals jij.

Mensen willen niet kopen van iedereen. Ze willen kopen van jou. Omdat ze jou kennen en leuk vinden. Voordat ze van je kopen, hebben ze vertrouwen nodig.

Verhalen geven vertrouwen. Geef ze jouw verhalen. Laat zien wie je bent, dan heb je geen concurrentie.

Succesvolle ondernemers bouwen vertrouwen en verbinding door de kracht van een verhaal. Als je een verschil wilt maken, moet je een betere verteller worden. Storytelling is essentieel in een wereld van informatie overload. Storytelling is de meest effectieve manier om jouw boodschap te verspreiden en mensen jouw product te laten kopen.

Ontdek hoe je in slechts 5 dagen leert jouw verhaal te vertellen.
De Storytelling Challenge begint op maandag 13 april.

  • De training wordt gegeven via whatsapp (geen groep)
  • Je ontvangt elke ochtend om 9 uur het trainingsmateriaal dat bestaat uit een ebook, audio en video.
  • Eenmalig voor 19 euro ex BTW (normaal 75 euro ex BTW)

Verhalen geven vertrouwen. Vertel ze.

  • Heb je het idee dat niemand op jouw verhalen zit te wachten?
  • Weet je niet goed wat je te vertellen hebt?
  • Denk je dat je leven te gewoon is en je niks te bijzonders te vertellen hebt?

Voor jou is deze training.

Het was een verademing om te leren dat er ook een andere manier is die mij veel beter ligt. Die écht vanuit mijzelf komt. Die veel minder moeite kost en waarbij ik mij veel vrijer voel om te delen vanuit wie ik ben.
Mandy Visser
Schrijven was voor mij niet vanzelfsprekend. Met vallen en opstaan, het vertrouwen en de tips van Gwyneth durf ik deze reis aan. Daarom kijk ik uit naar lessen die nog komen.
Jolanda Webb-Wijnen / Textielkeuken
Ik ben gesterkt in het weten dat ik mezelf mag zijn en dat juist ook nog meer mag laten zien. Dit heb ik meteen toegepast in de laatste mails uit mijn lancering en dat heeft tot twee verkopen geleid. In tegenstelling tot de vorige lancering, waarin ik meer ‘marketing’ was en dat alleen maar leidde tot heel veel uitschrijvers.
Jorna Postma - ADHD coach voor vrouwen

STORYTELLING 5-DAAGSE TRAINING | Ja, ik doe mee

5 dagen

eboeken, audio’s en video’s

via Whatsapp (geen groep)

Eenmalig 19 euro ex BTW
(normaal 75 euro ex BTW)

FAQ | Meest gestelde vragen

Je ontvangt 5 dagen lang om 9 uur het trainingsmateriaal via Whatsapp (niet in een groep)

De training is ook beschikbaar voor Belgische klanten. De betaling kan via Bancontact of Paypal.

Deze training is bedoeld om je tijd te laten besparen als het gaat om het maken van content. Veel ondernemers spenderen heel veel tijd aan het bedenken van nieuwe producten en diensten, maar weinig tijd aan het overbrengen van de waarde ervan. Terwijl in dat bepaalt of een product wel of niet wordt gekocht. Reserveer elke dag 1 uur voor deze training, zodat je hierna met gemak je persoonlijke verhalen deelt.

Voor ondernemers die plezier willen brengen, zinvol werk willen doen en daar geld mee willen verdienen. Je wilt geen winst gedreven bedrijf runnen, maar een bedrijf gedreven door een boodschap waarmee je een verschil maakt.

Deze training doe je zelfstandig, zonder begeleiding van mij.

btt