Mijn account (topmenu)

Typisch jij afstemsessie


Typisch JIJ afstemsessie

Gezien worden om wie je écht bent. De ongefilterde versie. Kloppende marketing. Passend bij wie jij bent, jouw unieke, eigen-wijze. Vanuit authenticiteit. Puur en echt. Als ik een website zie, een social media post of een foto, voel ik direct aan wat er niet klopt. In deze afstemsessie ontvang jij mijn persoonlijke feedback zodat je jouw marketing kloppend kan maken voor jou. En daarmee authentiek, uniek en onderscheidend.

Zo werkt het:

  • Je vult het formulier volledig in via onderstaande knop.
  • Ik bekijk jouw antwoorden, jouw website en eventueel social media kanalen.
  • Je doet de betaling via de betaallink hieronder.
  • Na ontvangst van betaling, stem ik me af op jou en schrijf alles wat naar boven komt intuïtief op.
  • Ik deel dit met jou in een gesproken whatsappbericht en stuur je de tekst per e-mail.
  • Jij kan direct aan de slag met mijn feedback.

Reacties op de afstemsessie:

Wat ben ik blij! Met jou en jouw bericht. Je hebt me wederom veel inzichten gegeven.’

Wat gaaf zoals je op deze manier communiceert……Je tips zijn geweldig.’

Je hebt een gevoelige snaar geraakt. Ik moet het even laten bezinken. Je hebt namelijk gelijk.

Bedankt voor je leuke, fijne, bemoedigende, inspirerende bericht….. Je bent top!
btt