Mijn account (topmenu)

Unfold your STORY | Jouw verhaal doet ertoe

Jouw verhaal doet ertoe.

Unfold your STORY is een 7-daagse training waarin je stap voor stap jouw verhaal gaat ontvouwen. Je gaat zien welke momenten in je leven waardevol zijn geweest en hoe je deze kan delen met anderen. Je gaat ervaren dat jouw verhaal er toe doet en je bent in staat om woorden te geven aan kleine en grote gebeurtenissen. Op deze manier maak je emotionele verbinding met de ander. Of dat nu een klant, collega, vriend of familielid is.

Je hebt 4 weken toegang tot het trainingsmateriaal. Voor onbeperkt toegang zie het STORY lidmaatschap hieronder.

Wat krijg je?

7 dagen trainingsmateriaal

7 begeleidende e-mails

4 video’s

4 audio’s

1 werkboek

1 werkblad

Dag 1: 60-90 min trainingsmateriaal afhankelijk van je werktempo

Overige dagen 30-60 min trainingsmateriaal afhankelijk van je werktempo

In deze training ga je dag voor dag jouw verhaal ontvouwen. Elke dag ontdek je een puzzelstuk en op dag 7 zie je de puzzel in zijn geheel. Elke dag begeleid ik je met een stuk informatie en een opdracht zodat je wat je leert ook meteen toepast. De meeste deelnemers hebben op dag 1 de meeste tijd nodig. Je hebt 4 weken toegang, dus er is voldoende ruimte om de training te doorlopen.

Na deze training ervaar je meer vrijheid om te delen wat er in je leeft. Voelt het comfortabeler om jouw verhaal te delen, zelfs in een professionele setting. Je ervaart hoe het is om op eigen-wijze verbinding te maken met jouw publiek. Hoe meer je die verbinding ervaart, hoe meer je het gevoel hebt dat jouw verhaal van waarde is voor de ander.

Liever all inclusive?

Het lidmaatschap, STORY, biedt onbeperkt toegang tot alle workshops en trainingen voor een maandbedrag vanaf 19 euro ex. BTW.

Het was een échte eye-opener om van Gwyneth te leren dat het niet alleen gaat om meer, beter en harder duwen om je product te kunnen verkopen. Om nog meer (geforceerd) zichtbaar te moeten zijn om je product aan de ‘man’ te brengen. Een methode die voor mij totaal niet werkte. Mij niet past. Het was dan ook een verademing om te leren dat er ook een andere manier is die mij veel beter ligt. Die écht vanuit mijzelf komt. Die veel minder moeite kost en waarbij ik mij veel vrijer voel om te delen vanuit wie ik ben.
Mandy Visser - Bloom for life
btt