Mijn account (topmenu)

Werk met mij

Werk met mij

de eigenwijze marketingtraining

Je bent een ondernemer met een missie en je ziet steeds meer ondernemers hetzelfde doen als jij. De marketingbasics heb je onder de knie.  Wat jij mist is eigenheid. Je houdt je nog teveel in. Je wilt een volgende stap maken door te delen wat je écht vindt. Openhartig, uitgesproken en raak. Dit is voor jou:

de Eigenwijze Business Community

Dit membership programma voor authentieke en eigen-wijze ondernemers, opent 1 oktober a.s. haar deuren. Meer weten? Kijk hier:

Inspiratiegesprek

Inspiratiegesprek van 1,5 –  uur via Zoom (met opname) waar we aan de slag gaan met een actueel probleem in jouw marketing. Je krijgt advies en praktische tips die je meteen kan doorvoeren.

Schrijven

Ik houd van schrijven. En af en toe doe ik het in opdracht. Als jij wilt ondernemen vanuit authenticiteit en dat vertaald wilt hebben in woorden. Dan help ik je graag.
btt