Mijn account (topmenu)

Werk met mij

I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel. 

-Maya Angelou
Mijn werk gaat over authentiek communiceren. Het vinden van je stem. Het vertellen van je verhaal. Zichtbaar zijn als jezelf.

1 OP 1 BEGELEIDING

Personal branding + Storytelling + Tekstschrijven

Je kunt op twee manieren 1 op 1 met mij werken:

  1. je besteedt werkzaamheden aan mij uit
  2. ik help je de werkzaamheden zelf uit te voeren.

1 op 1 COACHING

Je hebt niet meer zoveel plezier in je werk en in je leven. Af en toe vang je een glimp op van het vuurtje vanbinnen. Maar het lukt je niet om er echt mee in contact te komen. Laat staan er iets van naar buiten te brengen. Je hebt behoefte aan een gesprek dat je verder kan helpen en er snel voor zorgt dat je weer meer plezier gaat beleven in je leven.

Dit zijn voorbeeldvragen waar ik je mee kan helpen.

Locatie: Loon op Zand (of via Skype / Facetime)

Tarief 85 euro incl. BTW voor particulieren / excl. BTW voor ondernemers.

DE RODE DRAAD

een cursus in storytelling

Het is druk op het wereldwijde web. Kijk maar eens naar je Facebooktijdlijn. Het wemelt van de marketingboodschappen. Daardoor is het moeilijker om er met jouw verhaal uit te springen.

Al meer dan 15 jaar is communicatie mijn vak. Voorheen in loondienst en tegenwoordig in opdracht, zie ik hoe ondernemers die ziel van het bedrijf zijn. Ik help ze met het vertellen van hun verhaal – van vaak generaties terug – aan medewerkers en klanten. Ik zie hoe lange termijn relaties worden gebouwd. En hoe met plezier en trots het verhaal naar buiten wordt uitgedragen.

Maar het zijn vaak mannen. Bij vrouwelijke ondernemers zie ik vooral dat ze worstelen met hun verhaal en zichtbaarheid.

Jij bent een slimme, getalenteerde vrouw met prachtige ideeën, een grensverleggende visie, een boeiend verhaal en in het bezit van een enorme wijsheid. Maar dat krijgt niemand te zien. Want jij houdt het verborgen. In hetgeen je verborgen wilt houden, ligt je grootste kracht. Precies daar zit jouw unieke stem. Dat is het verhaal dat de wereld in wil. Dat is jouw boodschap.

Ik geloof écht in de kracht van verhalen. We hebben deze verhalen nodig omdat ze ons verbinden op een dieper niveau. Daarom doe ik wat ik doe.

Ik laat je zien hoe jij jouw ware, unieke stem op overtuigende wijze tot uiting brengt in je teksten.

RITUEEL SCHRIJVEN

onderzoek je ware ambitie

Het leven is snel, gehaast en vooral heel druk. Zet de televisie aan, open Facebook of whatsapp en je wordt overladen met berichten. En voordat je het weet, heb jij het idee dat er van alles mis is met je leven.

Al meer dan 15 jaar is communicatie mijn vak en het aantal marketingboodschappen is drastisch verhoogd en steeds vaker worden  psychologische methodieken gebruikt om ons te verleiden. In een wereld van verleiding is het moeilijk te bepalen wat JIJ nu écht wilt.

Jij bent een slimme, getalenteerde vrouw. Je wilt van alles, maar ervaart geen focus. En wat de ene dag zo’n geweldig idee leek, ben je de andere dag alweer vergeten. Je bent zo overdonderd door wat er in de buitenwereld gebeurt dat je niet meer weet wat je nu écht verlangt, waar jouw ware ambities liggen.

In ritueel schrijven keer je naar binnen. Je haalt je ware verlangens naar boven. In deze video vertel ik er meer over of begin met de gratis mini cursus: aanmeldlink.

Of volg meteen de uitgebreide 1 op 1 training.

Ritueel schrijven 1 op 1 training

  • Je haalt jouw ware ambitie naar boven
  • Je versterkt je zelfvertrouwen
  • Je biedt weerstand tegen verleidingen van buitenaf

Wat krijg je?

  • Een opdracht voor en na de training.
  • Een 1 op 1 training in Loon op Zand (of via Skype) van ca. 1,5 uur.
  • Afsluitend 30 minuten Skype-gesprek of e-coaching per e-mail.
btt