Mijn account (topmenu)

Werk met mij

Als jij jouw echte verhaal vertelt, inspireer je anderen echt.’
WORKSHOP STORYTELLING 4.0.

Als jij jouw echte verhaal vertelt, ben je een lichtend voorbeeld voor anderen.  Dan inspireer je anderen echt.

Het echte verhaal vertellen is niet gemakkelijk. Ik verstopte me jarenlang achter mijn perfecte leventje.  Ik was net 30. Mijn droombaan – marketing manager – had ik in de pocket. Ik woonde samen met de man van wie ik hield. Mijn agenda zat vol met werk, sport en sociale activiteiten. En ik bezat een collectie kleding en schoenen om jaloers op te worden. Ik voelde me een vrouw van de wereld. On top misschien wel.

Totdat ik moeder werd en alles veranderde. Ik kon mijn innerlijke wereld niet langer meer negeren. Er was een verhaal dat verteld moest worden. Ik schreef mijn eerste boek: Moederwond.

Toen kwam het moment dat ik mezelf niet meer wilde verstoppen. Dat ik mijn overtuiging ‘niemand wil iets horen van Gwyneth Leermakers’ voorgoed aan de kant zette. Als ik mijn persoonlijke verhaal durf op te schrijven in een boek, ben ik ook in staat mezelf te laten zien aan de buitenwereld. Niet de Gwyneth met het masker van perfectie op, maar de enige, echte versie.

Jij bent een slimme, getalenteerde vrouw met prachtige ideeën, een grensverleggende visie, een boeiend verhaal en in het bezit van een enorme wijsheid. Maar dat krijgt niemand te zien. Want jij houdt het verborgen. In hetgeen je verborgen wilt houden, ligt je grootste kracht. Precies daar zit jouw unieke stem. Dat is het verhaal dat de wereld in wil. Dat is jouw boodschap.

Je verhaal vertellen betekent niet dat je op een podium hoeft te staan. Je vertelt het niet om applaus te ontvangen. Je vertelt het omdat het verhaal uit je wil. Je vertelt het omdat het niet anders kan. Je vertelt het omdat het de waarheid is.

Gwyneth is naar mening een talent in het schrijven van pakkende teksten, middels een eigen opzet en één fysieke kennismaking, heeft ze een mooi verhaal weten te schrijven voor op mijn website. Het verhaal is kort, maar krachtig en afgestemd op mijn wensen. Ik ben erg blij met resultaat!

.

Martine Muijsers | Met Martine

1 OP 1 BEGELEIDING

Wie jij bent in lijn te brengen met wat je laat zien in je marketing.

Ik help je er graag bij. Stuur een mail naar [email protected]

Gwyneth heeft mij via het programma van passie naar business heel concreet en praktisch geholpen om een eigen bedrijf te starten. Ook al ben ik er nog niet (vanwege nog niet durven en te druk met ander werk) toch weet Gwyneth mij telkens weer te motiveren om door te gaan.

.

Annemiek
De schrijfster beschrijft in het boek haar eigen proces met als hoofdvraag “wie ben ik?”. Eentje die ik zelf herken en met mij waarschijnlijk vele. Ook is het een eye opener hoeveel invloed je familie heeft op die vraag en hoe oude familie-geheimen generaties mee genomen worden en hoeveel lucht het kan geven als die geheimen aan het daglicht komen. Echt een aanrader als je zelf ook worstelt met deze vragen. En worstel je daar niet mee, dan zou ik het boek ook lezen, want het is een heerlijk boek!

.

Femke Kuiper
btt