Mijn account (topmenu)

Werk met mij

Worden wie je bent
Voor voormalige brave meisjes die buiten de lijntjes willen kleuren,
op zoek naar een leven waarin je helemaal jezelf durft te zijn.

ONLINE TRAINING - DE RODE DRAAD

‘Brave meisjes komen in de hemel, brutale overal’.

Een online training voor brave meisjes die eigenlijk dapper, onbevangen, brutaal, trots, heldhaftig, vrolijk en eigenwijs zijn. En op zoek zijn naar een leven waarin je helemaal jezelf durft te zijn.

Stel je voor. Je wordt ‘s ochtends wakker. De zon schijnt door een kier van je vitrage op je gezicht. Je opent je ogen. Je neemt de tijd om wakker te worden. Je bent uitgerust en een blij gevoel stroomt door je lijf: een nieuwe dag. It’s a new dawn. It’s a new day. Het voelt als een blanco vel. Alles is mogelijk. Jij bepaalt wat er op dat blanco vel komt.

Het klinkt te mooi om waar te zijn, hoor ik je denken. Het is ook geen belofte. En ik heb niet alle wijsheid in pacht. Maar het is mijn verlangen om elke dag als een blanco vel te ervaren. Om elke dag toestemming te hebben om helemaal mezelf te zijn. Zodat ik betekenis ervaar in wie ik ben en wat ik doe. En daar gaat de rode draad over.

Gwyneth is naar mening een talent in het schrijven van pakkende teksten, middels een eigen opzet en één fysieke kennismaking, heeft ze een mooi verhaal weten te schrijven voor op mijn website. Het verhaal is kort, maar krachtig en afgestemd op mijn wensen. Ik ben erg blij met resultaat!

.

Martine Muijsers | Met Martine

TRAINING - DE RODE DRAAD

‘Brave meisjes komen in de hemel, brutale overal’.

Een online training voor brave meisjes die eigenlijk dapper, onbevangen, brutaal, trots, heldhaftig, vrolijk en eigenwijs zijn. En op zoek zijn naar een leven waarin je helemaal jezelf durft te zijn.

Stel je voor. Je wordt ‘s ochtends wakker. De zon schijnt door een kier van je vitrage op je gezicht. Je opent je ogen. Je neemt de tijd om wakker te worden. Je bent uitgerust en een blij gevoel stroomt door je lijf: een nieuwe dag. It’s a new dawn. It’s a new day. Het voelt als een blanco vel. Alles is mogelijk. Jij bepaalt wat er op dat blanco vel komt.

Het klinkt te mooi om waar te zijn, hoor ik je denken. Het is ook geen belofte. En ik heb niet alle wijsheid in pacht. Maar het is mijn verlangen om elke dag als een blanco vel te ervaren. Om elke dag toestemming te hebben om helemaal mezelf te zijn. Zodat ik betekenis ervaar in wie ik ben en wat ik doe. En daar gaat de rode draad over.

Begin 2018 organiseer ik een aantal try-outs van deze live training. Wil je erbij zijn? Meld je aan en ik mail je wanneer de data bekend zijn.

Gwyneth heeft mij via het programma van passie naar business heel concreet en praktisch geholpen om een eigen bedrijf te starten. Ook al ben ik er nog niet (vanwege nog niet durven en te druk met ander werk) toch weet Gwyneth mij telkens weer te motiveren om door te gaan.

.

Annemiek

1 OP 1 BEGELEIDING

Niet meer doen alsof. Minder pushen om iets voor elkaar te krijgen. Helemaal jezelf zijn. Doen wat écht bij je past. Jezelf laten zien, precies zoals je bent.

Vul het intakeformulier in en ik laat je weten of ik je in eerste instantie kan helpen in een gratis kennismakingsgesprek.

De schrijfster beschrijft in het boek haar eigen proces met als hoofdvraag “wie ben ik?”. Eentje die ik zelf herken en met mij waarschijnlijk vele. Ook is het een eye opener hoeveel invloed je familie heeft op die vraag en hoe oude familie-geheimen generaties mee genomen worden en hoeveel lucht het kan geven als die geheimen aan het daglicht komen. Echt een aanrader als je zelf ook worstelt met deze vragen. En worstel je daar niet mee, dan zou ik het boek ook lezen, want het is een heerlijk boek!

.

Femke Kuiper
btt